Geçmiş olsun Koray Günter..

Hazırlık kampında teknik direktör Jan Olde Riekerink'in performansından memnun olduğu ve bu sene daha çok süre bulmasını beklediğimiz Koray Günter, geçtiğimiz gün Thun ile oynanan hazırlık maçında talihsiz bir sakatlık yaşadı. Sağ diz ön çapraz bağlarında kopma olan Koray ameliyat olacak ve sahalardan 6 ay uzak kalacak. Genç ve başarılı oyuncumuza geçmiş olsun der, bir an önce formasını yeniden sırtına geçirmesini umut ederiz. Konuyla ilgili kulüp doktorumuz Yrd. Doç. Dr. Yener İnce’nin açıklamaları ise şu şekilde..


Koray sağ dizine bir darbe oldu. İlk tespitlerde çoklu bağ yaralanmasından şüphelendik. Çok arzu etmediğimiz kötü bir sakatlığı oldu. Bugün MR’ı çekildi. Ön çarpraz bağları ve menisküsünde hasar tespit ettik. İlerleyen süre içerisinde detaylı bilgi paylaşacağım. Ameliyatını yapıp en kısa zamanda dönmesini sağlayacağız. Sezonun ilk yarısında oynamayacak. Koray’ın dönmesi Ocak ya da Şubat ayını bulabilir.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.