Lionel Carole: Önceliğim asist yapmak..

Takımımız, yeni sezon hazırlıkları kapsamında çalışmalarını İsviçre'de sürdürüyor. Kampta Fransız futbolcumuz Lionel Carole, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Takımdaki tüm pozisyonlarda forma rekabeti olduğunu söyleyen Carole, kariyerine Galatasaray'da devam etmek istediğini belirtti.



RIEKERINK İLE DEVAM ETMEMİZ DOĞRU
Geçtiğimiz sezon başında Galatasaray'a geldiğimde, daha çok katkı yapmak istemiştim. Etkili olabileceğim koşullar son haftalarda oluştu. İki dönem arasındaki koşulların farklılığı performansın artışıydı. Hocamızla devam ediyoruz; bu bence çok mantıklı bir karar. Geçen sezonun sonunda çok iyi bir iş çıkardı. Takım içindeki uyum onunla birlikte arttı. Hocamızla devam ettiğimiz için mutluyum; felsefesi, bize aşılamak istediği şeyler çok açık. Umarım başarılı bir biçimde devam edeceğiz.

FORMA REKABETİ ÖNEMLİ
Forma rekabeti konusunda durum geçen seneden farksız. Geçen sene de aynı oyuncular vardı, bu yıl da öyle olacak. Tabii ki Galatasaray gibi kulüplerde forma rekabetinin olması çok iyidir. Sadece sol bek için değil her pozisyon için forma rekabeti var; bunun da Galatasaray'ın lehine olduğunu düşünüyorum.


ÖNCELİĞİM ASİST YAPMAK
25 yaşındayım ve daha fazla çalışmam lazım. Bunun için de her antrenmanda üzerine koymaya çalışıyorum. Herhangi bir kariyer planım yok ama Galatasaray'la olan kontratımı devam ettirmek istiyorum. Takımımı da en iyi şekilde onore etmek istiyorum. Benim pozisyonumda öncelik gol atmak değil, asist yapmak. Ya da gol pozisyonlarını hazırlamak. Umuyorum ki önümüzdeki senede inşallah kariyerimin ilk golünü atarım.

CEZA KONUSU KULÜBÜN KARARI
Ceza konusu kulübün verdiği bir karar. Yönetimle futbolcular arasında. Benim herhangi bir ceza ödemişliğim de yok. Her görülen sarı karta ceza verilmiyor. Sahadaki davranışlar sebebiyle görülen sarı kartlara cezaların kesildiğini düşünüyorum ve biliyorum. Cezaya çarptırılmadım ama yine de kulübün verdiği karara saygılıyım.


AZ MAÇ AVANTAJ
Hocamızın da dediği gibi az maç oynamak futbolcular için bir avantaj. Geçen sezon ki sakatlığım üst üste olan maçlara denk gelmişti. Haftada bir maç oynamamızın bir avantaj olduğunu düşünüyorum.


TERÖRÜN YERİNİN ÖNEMİ YOK
İstanbul'daki patlamayla ilgili takım içinde fazla bir konuşma olmadı ama her türlü terörist saldırı üzücü olaydır. İnsanlar için acı olaylardır. İstanbul veya dünyanın her yerinde olabilir; bunun nerede olduğunun bir önemi yok.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.