Marina Maljkovic: Mücadele etmeye hazırım!..

Galatasaray Kadın Basketbol Takımının yeni baş antrenörü Marina Maljkovic ülkesinde düzenlenecek olan Basketball Clinic Belgrad 2016 antrenör gelişim seminerine katılıyor. Yaklaşık 1.000 adet antrenörün katılacağı seminerde açılış konuşmasını yapacak olan Majkovic, aynı zamanda seminerde konuşmacı olarak görev alan ilk kadın antrenör olacak. Seminere katılmak için Sırbistan'da bulunan başarılı antrenörümüz ülkesinin basınına açıklamalarda bulundu..

Lyon’da üç sene çalıştıktan sonra yeni bir maceranın zamanı gelmişti. Yeni deneyimler yaşamak istedim. Bütün spor dallarında güçlü olan ve böylesine büyük bir kulübe geldiğim için mutluyum. Önümde duran mücadelenin farkındayım. Galatasaray, kupalar ve şampiyonluklara alışkın bir kulüp. Bu yüzden kulüpteki atmosfer ve beklentiler yüksek. Ben de bunları karşılayabileceğimi düşünüyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.