Basketbolda kombinelerde %50 indirim!

Geçtiğimiz sezon Eurocup şampiyonluğu yaşan ve bu sene yeniden ait olduğu Euroleague'e geri dönen Galatasaray Odeabank, yaz döneminin başında 2016-2017 sezonu için kombine kartları satışa sunmuştu. İlk başta yüksek fiyatla satışa sunulan daha sonra ise indirim yapılan kombine kartlar, yoğun ilgi görmüş ve 2.000 civarı kombine kart satılmıştı. 

İndirim sürecinin ardından kombine kartlara azalan ilgi geçtiğimiz günlerde Ergin Ataman'ın konuşmaları ardından yeniden yükseldi. Sitemizden yaptığımız haberde de belirttiğimiz üzere yönetimden indirim bekleyen taraftarlarımız beklediği müjdeli haberi aldı. Basketbol şubesinin genel menajeri Ömer Yalçınkaya tarafından yapılan açıklamaya göre kombine kart bedellerinde %50 oranında indirim yapıldı. Resmi siteden yapılan açıklamada; öğrenci kombinesi satın almak isteyen taraftarlarımızın, kombine kart satışı sırasında güncel öğrenci kimlik kartı veya öğrenci belgesi göstermesi zorunlu olduğu ifade edildi.

Şimdi ise top büyük Galatasaray Taraftarında! Ergin Ataman'ın dediği gibi; Hedef 7000 kombine. Biz hep en iyi olmalıyız!


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.