Dursun Özbek: Spor salonu için Nef ile görüşmedik..

Galatasaray Spor Kulübü başkanı Dursun Özbek tasarım ve inovasyon firması Nef ile imzalanan ana sponsorluk anlaşmasının imza töreni sırasında Türk Telekom Arena yanına yapılması planlanan çok amaçlı spor salonu projesi hakkında önemli açıklamalarda bulundu. 

Yapılması planlanan spor salonu projesinin kapasitesinin arttırıldığını söyleyen Özbek, "Arena'nın yanındaki salon kapasitesi 13 bin 800'den 15 bine çıktı, proje aşamasında. Ruhsat çalışmaları yapılıyor." dedi. Başkanımız Dursun Özbek planlanan spor salonunun yapım işlerinin Nef ile imzalanan anlaşmaya dahil olup olmadığı hakkında ise "Nef ile konu ile ilgili bir görüşme yapılmadı. Bu anlaşma saf bir forma sponsorluk anlaşması. Nef başarılı bir inşaat firması, bu destek vermek isterlerse lehimize olacağını düşünürsek kabul ederiz. Ama daha önce hiç bu konuda hiç konuşmadık. Ancak sorunuza mutabık olarak aklıma getirdiniz. Buradan çıktıktan sonra Erdem Bey ile bu konuyu da görüşürüm." açıklamalarını yaptı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.