Şampiyonluk sonrası röportajlar; Galatasaray finallerin takımıdır..

Konya'da kazanılan TFF Süper Kupa maçı sonrası oyuncularımız saha içinde büyük sevinç yaşarken daha sonrasında Galatasaray TV ve diğer basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Wesley Sneijder "Galatasaray finallerin takımıdır." derken, Fernando Muslera ise "Taraftar bize inansın." dedi. Oyuncular açıklamalarının tamamı ise şu şekilde..

Finalle ilgili olarak çok zor bir maçtı diyen Wesley Sneijder, "Çok zor bir maçtı. Ancak Galatasaray olarak son saniyeye kadar mücadele ediyoruz. Galatasaray, finallerin takımıdır, bütün finaller de bizimdir! Penaltılardan önce Muslera'ya 3 tane penaltı kurtaracağını söylemiştim. Kendisine de sorabilirsiniz!" açıklamalarında bulundu.

Final maçının en değerli oyuncusu seçilen ve kurtardığı 3 penaltıyla kupayı getiren Fernando Muslera, "10. kupamı kaldırıyorum. Bu takımın zor zamanları da oluyor ama taraftar desteğini arkamıza aldığımız zaman kupaları kazanıyoruz, kazanmaya da devam edeceğiz. Taraftar yeter ki bize inansın ve güven versin. Çünkü biz her sene kupa alıyoruz. İnanılmaz mutluyum. Yeni bir sezona bu şekilde başlamak çok önemliydi. Burada bulunma amacım takıma yardım etmek. Yardım etmek de kurtarışlarla oluyor. Eşime, aileme ve köpeğime bu kupa armağan olsun." dedi.

Galatasaray forması ile 100. maçına çıkan Aurelien Chedjou ise, "100. maçımı oynadım ve çok mutluyum. Buraya gelirken hedefim kupalar kazanmaktı. Ve seneler geçti; her sene mutlaka kazandım. Bu sene de kupayla başladım. Kendi kaleme attığım gol için taraftarlardan özür diliyorum. Artık bu da nazar boncuğu olsun." dedi.

Final maçında oyuna sonradan giren Yasin Öztekin, "5. kupamız. Allah'a şükür kupaları almaya devam edeceğiz. Bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Kupalara alışkınız. Tüm taraftarla armağan ediyoruz." dedi.

Genç yıldızımız Sinan Gümüş, "Genç yaşımda 5. kupam. Tabii ki mutluyum. İnşallah kupaların sayısı daha da artacak. Tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum." açıklamalarında bulundu.

Yeni transferlerimizden Tolga Ciğerci, "İlk geldiğim gün de söylemiştim. 'Burada başarılı olmak istiyorum' demiştim. İnşallah bu sezon bu kupaya yenilerini ekleriz ve daha da başarılı oluruz." derken bir başka yeni oyuncumuz Eren Derdiyok ise "Burada kariyerime kupa ile başladığım için çok mutluyum. Kariyer kartımızın üzerinde bu kupa yazacak. Çok mutluyum." dedi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.