Cansu Köksal: Gayet iyi bir takımız..

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı bugün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde sezonun ilk idmanını gerçekleştirdi. İdman öncesi GSTV mikrofonuna konuşan Kadın Basketbol Takımı Genel Menajeri Müge Erdem, Kadın Basketbol Takımı İdari Menajeri Özge Alev, oyuncularımızdan Cansu Köksal ve yeni transferlerimizden Deniz Çolakoğlu’nun açıklamaları şu şekilde..

MÜGE ERDEM
Altyapılarımız ve yöneticilerimiz bir arada. Güzel bir sezon olur umarım. Yeni sezonumuz hayırlı ve uğurlu olsun. Sakatlık olmadan iyi bir sezon geçirelim. A takıma gelince; gençler üzerine kurulu bir takımımız var. Bir sporcu için en önemli şey A takımda yer almak. Hepsine şimdiden başarılar diliyorum. Yeni gelen oyuncularımız var. Bize güç katacaklar. Güzel bir sezon olacak. Hedefimiz şampiyonluk; bunun için de elimizden geleni yapacağız.

ÖZGE ALEV
Altyapıdan 6 oyuncu A takımda yer alacak. Işıl, Cansu geçen seneden; Deniz ve Pınar da eklendi. Eylül başında da iki yabancı oyuncu aramıza katılacak. Belgrad'da bir kampımız olacak. Startı veriyoruz; koçumuzun da katılımıyla iyi bir takım olacağız.

CANSU KÖKSAL
Yeni hocamızla ve transferlerimizle birlikte gayet iyi bir takım olduğumuzu düşünüyorum. İnşallah sakatlıksız iyi bir sezon olur bizim için. Bu sene süre almak istiyorum. Geçirdiğim ameliyat sonrası yeni yeni adapte oluyorum. Her şeyin iyi olacağını düşünüyorum.

DENİZ ÇOLAKOĞLU
Tekrar döndüğüm için çok heyecanlıyım. Böyle bir camianın bir parçası olmak çok farklı bir duygu. Burada bu büyük taraftarla neler yaşayabileceğimi biliyorum. Bu sene yeni bir organizasyon olacak. Yeni koçumuzu çok tanımıyorum ama çok iyi bir antrenör olduğunu biliyorum. Aynı dili konuşabildiğimiz için kendimi biraz daha rahat hissediyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.