Jan Olde Riekerink: Hedefimiz şampiyonluk..


TFF Süper Kupa maçı öncesinde kaptan Selçuk İnan ile birlikte basın toplantısı yapan Hollandalı antrenörümüz Jan Olde Riekerink açıklamalarda bulundu. Gelecek sezonda hedeflerinin şampiyonluk olduğunu diler getiren Riekerink, takımdan ve yapılan transferlerden memnun olduğunu söyledi. Jan Olde Riekerink'in açıklamalarının tamamı şu şekilde..


HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK
Bu sezon Galatasaray olarak 3 kupayı da kazanmak istiyoruz. Hedefimiz tabii ki şampiyonluk ama ilk hedef yarın başlıyor. Futbolcularıma, 'Geriye dönüp baktığınızda kariyerinizde hep hatırlayacağınız şey kazandığınız kupalar olur' dedim. Umarım bu kupa oyuncuların hanesine ve kulübün müzesine eklenecek bir kupa olur

TAKIMDAN MEMNUNUM
Aramıza yeni katılan ve Bruma gibi devam arkadaşlar konusunda çok mutluyum. Tam anlamıyla hazır olmayan isimler de var. Eren antrenmanlara başladı, Cavanda henüz hazır değil ama Tolga daha hazır gibi. Serdar'ın ise bir sakatlığı vardı. Maçta hangisinin 11'de olup olmayacağını yarın göreceğiz. Martin de iyileşti ama durumunu öğrenmek için maç saatine kadar bekleyeceğiz.

SIFIRDAN BAŞLAMIYORUM
Geçen sezon kısa ve zor bir dönemdi. Bu süreçte felsefemi, oyunumu ve kuralları anlattım. Takım da buna pozitif reaksiyon göstererek Türkiye Kupası'nı ezeli rakibe karşı alınan zaferle kazandık. Bu nedenle sıfırdan başlamadığımı söyleyebilirim. Uyum sürecini geçen sene atlattık. Artık oyuncularımla saha içi ve saha dışı beklentilerimizi biliyoruz. İlk günden beri gösterdikleri performans için de onlara teşekkür ediyorum. Almamız gereken bir kupa var. Bu maç yeni sezon için bir ayna olacak. Atletico Madrid maçının oynanması için üzüldüm. Bu nedenle Beşiktaş maçı bir yandan da bizim için yeni sezon adına iyi bir test olacak. Beşiktaş maçı sonrası takımla ilgili daha sağlıklı sonuçlar alabiliriz diye düşünüyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.