Jan Olde Riekerink: 13. resmi maçımda 2.kez kupa için sahaya çıkacağım..

Geçtiğimiz sezon altyapı sorumlusu olarak geldiği Galatasaray'da kendini bir anda takımın başında bulan, ardından Türkiye Kupasını kazanarak önemli bir başarıya imza atan Jan Olde Riekerink yaz döneminde yaptığı hamleler ve verdiği demeçlerle de şüphesiz tüm Galatasaray taraftarının gönlünü kazandı. Hollandalı çalıştırıcı son olarak TFF Süper Kupa maçı öncesi Türkiye Futbol Federasyonu'nun maç için hazırlanan kitapçığında bir yazı kaleme aldı. Jan Olde Riekerink'in final maçına yönelik düşünceleri şöyle..


Sevgili Futbolseverler, 
Geçtiğimiz sezon Galatasaray, tarihinin en iyisi değildi belki. Ama mevcut şartlar altında Türkiye Kupası, bizim için çok önemli bir hedefti. Ve sadece takım olarak değil kulüp halinde tam konsantrasyon sağlayarak kulübümüzün tarihine bir kupa daha kazandırmayı başardık. O gün aslında bugün için de bir adımdı. Maçta son düdük çaldıktan sonraki ilk hedefimiz TFF Süper Kupa oldu. 
Bazı kulüplerin büyüklüklerini anlatmanız için fazla söze ihtiyaç duymazsınız. Eğer son beş sezona TFF Süper Kupa maçı ile başlıyorsanız, bu yeteri kadar önemli bir veridir. 
Galatasaray teknik direktörü olarak çıkacağım 13. maçta ikinci kez kupa kazanabilme ihtimali de kendi adıma ne kadar büyük bir kulüpte çalıştığımın bir diğer göstergesi. Önümüzde bir büyük fırsat daha var. TFF Süper Kupa’yı son beş yılda dördüncü kez kazanarak yeni sezon öncesinde rakiplerimize önemli bir mesaj vermek, özgüvenimizi sağlamlaştırmak ve tarihe adımızı bir kez daha yazdırmak istiyoruz. Bunun için karşımızda ciddi bir rakip olacağının da farkındayız.  
Beşiktaş, 2015-2016 sezonunda şampiyon tamamladığı Spor Toto Süper Lig’de önemli bir performans gösterdi. Tecrübeli bir teknik adam yönetiminde oluşturulan kaliteli oyuncu kadrosuna sahip rakibimize karşı kupayı kazanmak istiyorsak, elimizden gelenin en iyisini yapmak zorunda olduğumuzu biliyoruz. 
Ağustos ayında iki büyük takım, güzel bir stadyumda, sonunda kupa olan bir maçta karşılaşacak. Futbolseverler için çok iyi bir haber.  
Umarım Konya’daki taraftarlar ve ekran başındakiler, içinde yaşanan güzelliklerden ötürü yıllarca hafızalarda yer edecek bir futbol karşılaşmasının parçası olur.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.