Jan Olde Riekerink: Oyunu domine ettik..

Ege deplasmanında 3-1 gibi net bir skorla dönen Galatasaray, takım olarak iyi bir görüntü sergiledi. Geçen haftaki futboldan memnun kalmayan teknik direktörümüz Jan Olde Riekerink bu maçta tüm takımın iyi bir performans gösterdiğini söyledi. Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, Akhisar Belediyespor maçı sonrası yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada mücadeleyi değerlendirdi. 

OYUNU DOMİNE ETTİK
Maça iyi başlayamadık. Akhisar'ın gerçekleştirdiği kontra ve korner sonrası golü yedik. Bu golün ardından takımım direnç ve iyi bir performans gösterdi. Top bizde kaldı, oyunu domine ettik. Yenilen golü bir kenara bırakırsak mükemmel bir oyun oynadık. İkinci yarıda Eren'in oyundan çıkışı oyunumuzu etkiledi. Tempolu oynadık ve önemli bir galibiyet aldık.

HERKES İYİYDİ
Maçtan önce nerelerde boşluk bulacağımız konuşmuştuk. Defanstan gelen dikine paslarda çok iyi toplar aldık. Sneijder önemli bir yıldız ama sadece Sneijder değil, takımın hepsi iyiydi, birbirlerine yardımcı oldular.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.