Jan Olde Riekerink: Şampiyon olmak için çalışacağız..

Kabus gibi geçen sezonu ezeli rakibi Fenerbahçe karşısında Türkiye Kupası, bir başka ezeli rakibi Beşiktaş karşısında ise Süper Kupa'yı kazanarak kapatan ve yeni sezon öncesi tüm rakiplerine "Ben buradayım!" mesajı veren Galatasaray, yeni sezonun hazırlıklarına devam ediyor. Florya'da gerçekleştirilen antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan deneyimli teknik adam Jan Olde Riekerink, sezon sonunda mutlu sona ulaşmak için çok çalışmaları gerektiğini dile getirirken devam eden transfer döneminde kadroya takviyeler yapabileceklerini belirtti. Jan Olde Riekerink'in açıklamalarının tamamı şu şekilde..

SÜPER KUPA MORAL OLDU..
Yeni bir sezon, sezona bu şekilde başlama şansı ayağımıza geldi ve bunu değerlendirip moral bulduk. Bu sezon hedefimiz şampiyon olmak tabii ki. Bizim için moral oldu. Yeni bir takım kuruyoruz. Yeni arkadaşlarımız var. Yeni oyuncuların da birbirimizi anlama açısından belli bir zamana ihtiyacı var. Eksiklik sorunuza yaratıcılığı örnek verebilirim. Takımda yaratıcılık konusunda eksikliklerimiz var ama bu da takım içindeki dengeden kaynaklanıyor.

ÖNEMLİ OLAN BİZİM NE YAPTIĞIMIZ..
Rakiplerimiz Fenerbahçe ve Beşiktaş'a saygım sonsuz. Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Adcovaat'ı yakından tanıyorum, kendisi iyi bir insan. Bizim tek ve en büyük hedefimiz şampiyon olmak. Ben sadece Galatasaray'a odaklandım. Önemli olan bizim neler yaptığımız. Oyuncu grubuma güvenim sonsuz. Çok çalışıp neleri daha iyi yapacağımızı araştırıyoruz. Transfer dönemi devam ediyor. Eksiklerimiz var ise katkı sağlayacak isimlere açığız. Türkiye'de insanlar tutkulu. Galatasaray taraftarını görünce bunu anlayabiliyorum. Transferler merak ediliyor ama transfer konularını konuşmayı çok sevmiyorum. Bu bizim iç konularımız.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.