Josue: Galatasaray'da oynamak rüya gibi..


Porto'dan kiralık olarak kadromuza kattığımız Josue bugün düzenlenen imza töreninde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Türkiye'den başka teklifler aldığını ama hayalinin Galatasaray'da oynamak olduğunu söyleyen Josue hocam görev verirse oynamak için hazırım dedi. Portekizli oyuncununu açıklamalarının tamamı ise şu şekilde..

GALATASARAY'DA OYNAMAK RÜYA GİBİ
Çok mutluyum. Türkiye'den başka kulüplerden de teklif aldım. Ama ben Galatasaray'a gelmek istiyordum. Galatasaray'ın teklifinden sonra diğer teklifleri hiç düşünmedim. Galatasaray çok büyük bir camia. Bence birçok oyuncunun da rüyasıdır Galatasaray'da oynamak.


FİZİKSEL OLARAK İYİ DURUMDAYIM
Takımımızda çok kaliteli isimler var. Benim futbolumu pozitif yönde etkileyecektir. Rekabet bana ve takıma pozitif yansıyacaktır. Porto'da 2 aydır antrenman yapıyorum. Fiziksel olarak iyi durumdayım. Elimden gelenin en iyisini yapacağım ama karar hocamızındır. Kanatlarda ve 10 numara pozisyonunda oynuyorum. Benim için önemli olan oynamak. Ben elimden geleni vermeye hazırım.

BRUMA VE TELLES'LE KONUŞTUM
Bruma'yı aradım, Telles'le konuştum. Onlar da benimle paralel şeyler söylediler. Aileme İstanbul'da oldukları için teşekkür ederim.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.