Levent Nazifoğlu: Diarra konusunda bekliyoruz..

Josue için düzenlenen imza töreninde Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Levent Nazifoğlu önemli açıklamalarda bulundu. Transfer gündeminde bulunan Lassana Diarra için "Diarra konusunda henüz bir haber yok, biz de sizler gibi bekliyoruz." diyen Nazifoğlu, kadro dışı kalan oyuncular için ise kesin konuştu.


JOSUE'DE SATIN ALMA OPSİYONU YOK
Josue'nin satın alma opsiyonu yok. Porto çok yüksek bir ücret koymak istedi, biz istemedik. Caner konusunda herhangi bir girişimimiz yok. 

UMUT VE TARIK HER TEKLİFİ REDDEDİYOR
Olcan dışında Umut ve Tarık gelen her teklifi reddediyorlar. Umut'a İsviçre'den teklif geldi onu da reddetti. 

TAKIM OLMAKTA BAZI SORUNLARIMIZ VAR
109 km koşmuşuz, kondisyon olarak çok büyük bir problemimiz yok gibi görünüyor. Takım olmakta bazı problemlerimiz var. Eren ve Tolga ilk maçlarında iyi oynadılar. Diğer transferlerimiz de iyi durumdalar. Serdar ve Cavanda da oynayacaklar. 

SANTRAFOR ALMAMIZ LAZIM
3-5 sene önce bayağı bir para harcandı. Öyle bir zamanda bizim gibi emekçiler yer bulamazlar. Böyle zamanlarda geliriz. Eren ve Lukas ayarında bir santrafor almamız lazım. Rotasyonda derinlik yaratmadıktan sonra transfere gerek yok. 

SELÇUK BEŞİKTAŞ MAÇINDA TAKIMIN EN İYİSİYDİ
Selçuk Beşiktaş maçında en fazla koşan oyuncuydu. Dün tüm takım kötüydü. Sneijder'e karşı önlem alıyorlar.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.