Levent Nazifoğlu: Eren gelirse başka forvet almayız..

Galatasaray yönetim kurulu üyesi Levent Nazifoğlu, gündemle ilgili açıklamalarda bulundu. Eren Derdiyok transferi hakkında artık sonuçlanması an meselesi diyen Nazifoğlu, basında çıkan sponsorluk haberleri ile ilgili olarak ise "Sponsorluk için birkaç firmayla görüşüyoruz. Konuşulan meblağlar yanlış, gayet iyi öneriler var. Başkanımız ilgileniyor." açıklamalarını yaptı.


EREN İLE 3 YILLIK İMZALAYACAĞIZ.
Eren Derdiyok transferi bitti diyebiliriz, ufak tefek bazı detaylar var. Herhalde Eren, yarın parçalı giyecek. Eren için 6 M € gibi bir maliyet söz konusu değil. 3 yıllık bir sözleşme olacak. Yarın her şey belli olur. Eren Derdiyok sonrası bir forvet daha alınacağını sanmıyorum. Podolski de forvet oynayabiliyor.

LUCAS LEIVA İMZALARSA SÜRPRİZ OLMAZ
Lucas Leiva ilgilendiğimiz bir oyuncu. Gelip imza atarsa sürpriz olmaz. Tolga Ciğerci, şartları bize uygun olan bir oyuncu. İnceledik, araştırdık iyi bir oyuncu ancak henüz bir adım atmadık. Hertha Berlin'le henüz bir görüşmemiz olmadı.

LASSANA DIARRA TRANSFERİNDE TEK SORUN
Diarra'yla ilgili eşiyle ilgili bir problem yok. Tek problem 10 milyon euroluk ceza. oyuncuyu kadroya katmayı, almayı zorlaştırıyor.

BRUMA'YI ANCA REAL MADRID ALABİLİR
PSV’den Bruma için yeni bir teklif daha geldi ama 8 M €'dan düşük. Ben 10 M € teklif gelse kabul etmem, 15 M € iyidir. Bizden Bruma veya Sinan’ı alacak kulüplerin, Real Madrid, Barcelona, Manchester United gibi olması lazım. Şu anda UEFA'nın 65 M €'luk limitinin içerisindeyiz.

PEDRO CAVANDA İLE İLGİLENMİYORUZ
Sağ bek gelebilir ama Cavanda ile ilgilenmiyoruz. Çıkan haberler asılsız.

2 yorum:

  1. Eren alınsada bir forvet daha şart
    Ama sağlam bir forvet tabi ki 😡

    YanıtlaSil
  2. Eren iyi bir forvet ama aynı maliyetle bas dost transfer edilebiliyorken doğru tercih değil sanki, hele de takas olmuyorsa.. Asil johansen ve josue transferleri önemli bizim için ama onların da adı geçmiyor pek..

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.