Levent Nazifoğlu: Leiva defteri kapandı..

Yönetim Kurulu üyesi Levent Nazifoğlu, bugün gün içerisinde NTV Spor'a transfer gündemi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Lucas Leiva konusunun Galatasaray adına tamamen kapandığını söyleyen Nazifoğlu, Dzemaili için Bologna ile görüştüklerini dile getirdi. Levent Nazifoğlu ayrıca kadro dışı kalan oyuncular hakkında da önemli açıklamalarda bulundu.

LUCAS LEIVA DEFTERİ KAPANDI
Lucas Leiva defteri bizim için kapandı. Leiva geçtiğimiz gün bizzat arayarak bizden bir gün daha süre istedi. Klopp ile görüştü ancak Klopp, oyuncusunun gidişine izin vermedi. Yapılan son görüşmeden sonra, Leiva konusu bizim için artık kapanmıştır.

LASSANA DIARRA İSTEDİĞİMİZ BİR İSİM
Diarra'yı kadromuzda görmek istiyoruz ancak daha önce yaşadığı bir sorundan dolayı aldığı 10 milyon Euro'luk bir cezası var. Bu konuyu aşması halinde Diarra, transfer etmek istediğimiz oyunculardan biri. Geçtiğimiz gün imza töreninde söylediğim söz yanlış anlaşıldı. Kaliteli ve bonservisi elinde olan oyuncuların imza parası istediğini dile getirdim. Diarra'nın da istediği bir imza parası var.

Manchester City ile yaptığımız temaslar olumlu gidiyor. Denayer de bize gelmeye sıcak bakıyor. Sanırım o konuda olumlu sonuç alacağız.

DZEMAILI BOLOGNA'YA GİDİYOR
Dzemaili transferi bu hafta sonuçlanabilir. Bologna kulübü ile görüşüyoruz ve aramızda ufak pürüzler kaldı.

SELÇUK VE SABRİ'YE OPERASYON SÖZ KONUSU DEĞİL
Kesinlikle Sabri ve Selçuk konusunda operasyon yapacağımız iddiaları doğru değil. Biz operasyon yapacağımız oyuncuyu kaptan mı çıkarırız? Beşiktaş ile oynayacağımız kupa maçı öncesi bu tip haberlerin çıkmasını manidar karşılıyorum. Futbolcular ve yönetim arasında güzel bir bağ var. Bu bağı zedeleyemezler. Takımda bu sezon herkes işini yapıyor, herkes bunun bilincinde.

Olcan, Umut ve Tarık Galatasaray'a hizmet etmiş oyuncular ama kadromuzda düşünmüyoruz. Oyuncularla ve menajerleri ile toplantılar yapıyoruz. Onları da mağdur etmeyecek bir formülü hayata geçireceğiz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.