Levent Nazifoğlu'ndan önemli açıklamalar..

Akhisar Belediyespor deplasmanında 3 golle aldığı 3 puanla dönen Galatasaray'da teknik direktör Jan Olde Riekerink, Wesley Sneijder dışında Sportif AŞ yöneticimiz Levent Nazifoğlu da açıklamalarda bulundu. 


Geçen haftaya göre takımın çok daha iyi ve istekli bir futbol oynadığını belirten Nazifoğlu, konuşmasında transferler hakkında da önemli açıklamalara yer verdi. Cheick Tiote'nin bugün İstanbul'a geleceğini belirten yöneticimiz, Lassana Diarra konusunda da beklemede kaldıklarını söyledi.

TIOTE BUGÜN GELİYOR, DIARRA İÇİN BEKLEMEDEYİZ
Newcastle United oyuncusu Cheick Tiote'nin bugün İstanbul'a geleceğini belirten Levent Nazifoğlu, Lassana Diarra'nın durumunun en geç pazartesi günü belli olacağını söyledi. Jason Denayer ile anlaşma aşamasında olduklarını, transfer dönemi bitmeden takıma bir forvet daha alacaklarını da belirten Nazifoğlu, başı dönen ve midesi bulanan Eren Derdiyok'un önemli bir şeyi olmadığını da sözlerine ekledi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.