Nedim Özbey: Sahada izlerken bizi mutlu edecek bir takım yaratmaya çalışıyoruz..

Galatasaray HDI Sigorta baş antrenörü Nedim Özbey bugün düzenlenen antrenmandan sonra Galatasaray TV'ye konuştu. Hüseyin ve Can'ın bu sezon kaptanlık görevlerini beraber yürüyeceklerini söyleyen Özbey, Ekim başında düzenlenecek Balkan Kupası'nı kazanarak Avrupa'ya devam etmek istediklerini belirtti.

Yeni sezon hazırlıklarının tamamlanan sağlık kontrolleri ile beraber 1 Ağustos'ta başladığını söyleyen koç, yeni sezon öncesi oldukça yoğun çalıştıklarını da ifade etti. Yeni transferler ve altyapıya da değinen deneyimi antrenörümüz "Sahada izlerken bizi mutlu edecek bir takım yaratmaya çalışıyoruz" diyen Özbey'in tam açıklamaları da şu şekilde..

HÜSEYİN ve CAN KAPTANLIK GÖREVİNDE
Yeni transferimiz Hüseyin Koç, 16 yaşından beri benim sporcum. Milli takımımızın en çok oynayan oyuncularından biri. Çok büyük anlaşmaları iptal edip Galatasaraylı olduğundan dolayı buraya geldi. Bu kararı beni çok mutlu etti. Çocuğum beni Galatasaraylı olarak sporculuğu bıraktığımı görsün dedi. Tecrübesi ve oynadığı mevkii gereği Hüseyin’i de kaptan yaptık, Can Ayvazoğlu ile birlikte kaptanlık görevini yürütecek bu yıl.

TUIA SORUMLULUK SAHİBİ BİR OYUNCU
Samuel Tuia çok karakterli, çok güçlü bir oyuncu. Onu yeniden renklerimizle buluşturduğumuz için çok mutluyum. Gençlere çok şey öğretiyor, saygılı, çalışmayı seven ve sorumluluk sahibi bir oyuncu.

ÜLKEMİZİ TANIYAN SPORCULARI TRANSFER EDİYORUZ
Bir diğer transferimiz Bartman. 20 yaşındayken Halkbank’ta oynamıştı. Çok çevik, çok atılgan bir oyuncuydu. Bartman şimdi 29 yaşında, 9 yıl sonra Galatasaray’a transfer ettik. Geçen sene göreve geç geldiğim için transferlerle ilgilenememiştim. Bu yıl transferleri yaparken Yöneticimiz Ali Yüce’ye hem kaliteli hem de ülkemizi tanıyan sporcular olsun demiştim. Bu yüzden Bartman’ı tercih ettik. Galatasaray çok önemli bir camia, bunu her sporcumuza anlatıyoruz.

ALTYAPIDAN 11 OYUNCUMUZ VAR
Emin, Halil İbrahim, Tuia, Bartman ve Hüseyin dışında 11 çocuğumuz da Galatasaray’ın altyapısından yetişmiş oyuncular. Başkanımızın tezi ve Ali Bey’in isteği altyapıdan çıkan oyuncuların oynatılması. Ben de gençlere şans veren bir antrenörüm.

BALKAN KUPASINI ALACAĞIZ
Ben burada hayatımın büyük bir bölümünü hem oyuncu hem üye olarak geçirdim. Bizim parayla pulla işimiz yok. Galatasaraylı olmak çok kolay, Galatasaraylı kalmak çok zor bir şey. Sahada mücadele eden ve Galatasaray’ı temsil eden bir takım yaratmak için fazla transfere ihtiyaç yok. Türkiye’yi tanıyan oyuncularla oynayacağız. 7-8-9 Ekim’de Bosna’da Balkan Kupası’nda mücadele edeceğiz. Balkan Kupası birincisi olan Avrupa Kupası’nda devam ediyor. Balkan Kupası’nı alarak Avrupa’da devam etmek istiyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.