Ömer Yalçınkaya: Hedefimiz 7000 kombine

Yabancı oyuncularının da katılımıyla sezon açılışını yapan Galatasaray Odeabank çalışmalarını Abdi İpekçi Arena'da sürdürüyor. İdman sırasında GSTV mikrofonuna açıklamalarda bulunan Basketbol Şube Genel Menajeri Ömer Yalçınkaya, takımının durumu hakkında bilgiler verdi. Ömer Yalçınkaya’nın açıklamaları şu şekilde..

OYUNCULARIMIZIN ALIŞMALARI ZAMAN ALACAK
Oyuncularımızın durumu iyi ama sezon başı bazı olması sebebi ile ufak tefek rahatsızlıklar başladı. Austin Daye’i dün akşam Liv Hospital’e götürdük. Biraz güçten düştüğü için serum uygulandı. Amerika’dan gelen oyuncuların hem yerel saatlere hem de antrenmanlara alışması biraz zaman alacak.

GEREKLİ ÖLÇÜMLERİ YAPTIK
Bugün de çok değerli ölçümler yapıldı. Vücut yağ oranı olarak en fazla Vladimir Micov’da çıktı. Kendisi için handikap yaratmıyor. Russ Smith ve Alex Tyus’ın da yağ oranı çok düşük çıktı. Vücut yağ oranları yüzde 3 civarında. Sakatlıktan uzak tutmak için bu oranların biraz yukarıya çıkması gerekiyor anladığım kadarıyla.

Hepsi gayet sağlıklı. Umut ediyorum ki, İtalya kampında takım olma adına iyi işler yapacağız. Hepsi iyi oyuncular ama bunlardan iyi takım çıkarmak Ergin Ataman’ın en usta olduğu konu. Biraz zamana ihtiyacımız var. Eylül ayı sonuna kadar hem Euroleague hem de Türkiye Ligi’ne hazır olacağız.

OYUNCULAR NE ZAMAN GELECEK?
Blake Schilb ailevi sorunlarından dolayı Pazar günü gelecek ve Pazartesi günü antrenmana çıkacak. Justin Dentmon da 30 Ağustos’ta İstanbul’da olacak, sağlık kontrolünden sonra onu da İtalya’ya götüreceğiz.

HEDEFİMİZ 7000 KOMBİNE
Kombinede Ergin Ataman en az 7.000 diye hedef koydu. Tüm camia da bunun arkasında birleşti. Biz bu hedefi fazlasıyla geçeceğiz. Dün %50 indirim yapıldı. Son satış sayılarını bilmiyorum ama eminim ki üstüne koyarak gidiyoruzdur. Fiyatlar da çok uygun. Maç başına baktığımız zaman kombine almak çok avantajlı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.