ÖZEL | Deon Thompson: En büyük Cimbombom!

2016-2017 sezonunda yeniden Euroleague'de mücadele edecek olan Galatasaray Odeabank'ta yeni transferlerden Deon Thompson sitemize özel açıklamalar yaptı. İstanbul'a alışma sürecinin çok iyi gittiğini dile getiren Deon, Galatasaray ailesinin bir parçası olduğu için çok mutlu olduğunu ve kendisini tamamen takımına adadığını söyledi..

İSTANBUL HARİKA BİR ŞEHİR
Buradaki ilk haftam çok iyi geçti. İstanbul gibi harika bir şehirde yaşamaya başlamak çok güzel. 

BU AİLENİN PARÇASI OLDUĞUM İÇİN ÇOK GURURLUYUM
Takım olarak çok güzel bir şekilde toplandık. Hala iki arkadaşımız aramıza katılmadı ama Ergin Ataman çok derin ve yetenekli isimlerle dolu bir rotasyon yaratmış. Avrupa'nın en üst seviyesinde, en büyük sahnesinde oynayacağız. Galatasaray ailesinin ve organizasyonunun bir parçası olduğum için çok gururluyum. 

KENDİMİ TAKIMA ADADIM
Kendimi tamamen bu takıma, takım arkadaşlarıma, taraftara ve koça adadım. Gelecek sezona tamamıyla konsantre oldum ve şu ana kadarki en iyi oyunumu oynayacağım. Takımında tıpkı benim gibi çok önemli hedefleri var. Birlikte bu hedeflere ulaşacağız.

En büyük Cimbombom!

***
****
FCN BLOG ÖZEL HABERİDİR
KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.