Riekerink: Oyundan memnun değilim..

Spor Toto Süper Lig'in açılış maçında KDÇ Karabükspor'u yeni transferi Eren Derdiyok'un son dakikada attığı kafa golüyle 1-0 yenen Galatasaray'da Jan Olde Riekerink maç sonunda önemli açıklamalar yaptı. Kazanılan 3 puanın önemli olduğunu söyleyen Hollandalı çalıştırıcı Linnes konusunu da açıklığa kavuşturdu. Riekerink'in basın toplantısından satır başları ise şu şekilde..


3 PUANDAN MEMNUNUM, OYUNDAN MEMNUN DEĞİLİM
3 puandan memnunum ama kazanma şeklinden memnun değilim. Motive olan bir oyuncu grubumuz var, iyi de hazırlandık. Bu takıma güveniyorum, hedefimiz şampiyon olmak. Maçta istediklerimizi yapamadık. Bir daha böyle oynamayacağımızı düşünüyorum. Eren tam hazır değildi ama çok önemli bir gol attı.

BU OYUNU KONUŞACAĞIZ
Açıklaması çok kolay değil ama bu oyunun nedenlerini konuşacağız. Bazı oyuncularımız çok çabuk yoruldular. Ligin ilk maçıydı ve taraftarımız da yoktu. Yarın daha sağlıklı bir kafayla oyunumuzu değerlendireceğiz.

LINNES İYİ BİR OYUNCU
Linnes iyi bir oyuncu ama kendisine gelmesi için ona bir uyarıda bulundum. İşe yaramadı ve oyundan çıkardım. Ayrıca sarı kartı vardı ve ikinci sarı kartını da görebilirdi. Kendisini toparlayacaktır. Çünkü ona güveniyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.