Selçuk İnan: İşler kötü giderken kupa kazanmak büyük takım duruşudur..

TFF Süper Kupa maçı öncesinde Hollandalı antrenörümüz Jan Olde Riekerink ile birlikte basın toplantısı yapan kaptan Selçuk İnan açıklamalarda bulundu. Ülkemizin içinde bulunduğu durum hakkında birlik ve beraberlik vurgusu yapan Selçuk İnan kaldırılması düşünen deplasman yasağı hakkında ise olumlu konuştu. Selçuk İnan'ın açıklamalarının tamamı ise şu şekilde..


BARIŞ, BİRLİK ve BERABERLİK
Daha önce de söylemiştim. 15 Temmuz sonrası ülke olarak çok güzel bir duruş sergiledik. Ümit ediyorum ki her yerde ve her branşta bu birliği ve beraberliği devam ettiririz. Yarınki maç da buna iyi bir örnek olacak. Artık rakip taraftarlar da statlara girebilecek. Bu çok önemli; barış, birlik ve beraberlik adına önemli bir karar. Yarın kaybedenin kazananı alkışladığı bir maç diliyorum. İnşallah kazanan taraf da biz oluruz. Bunun için de çalışmalarımızı tamamladık. İyi oynamaya çalışan takımların mücadelesi olacak. İnşallah kazanan taraf biz oluruz.

BÜYÜK TAKIM DURUŞU
Geçen sezon çok da iyi bir sezon geçirmedik. Kötü olarak nitelendirildiğimiz sezonda bir kupa kazandık. Umarım yarın ikincisini kazanırız. İşler kötü gittiğinde bile kupa kazanmak, büyük takım duruşudur. Geçen sezondan daha kötü bir sezon geçiremeyiz. Böyle geçmiş bir kötü sezonun ardından gelecek adına tecrübe ediniyorsunuz. Artık daha güçlüyüz. Birbirimizi daha iyi tanıyoruz. Öncelikli hedef şampiyon olmak ama bunun için de ne gerekiyorsa yapacağız.

TOLGA'DAN BEKLENTİMİZ YÜKSEK
6. sezonum. Birçok farklı ön libero ile oynadım. Melo ile istikrar sağladık; kupalar ve başarılar elde ettik. Tolga Ciğerci de o oyunculardan biri. Çok kaliteli, genç ve gelecek vadediyor. Bundesliga'dan takip ediyordum. Ona elimizden geldiği kadar yardımcı olacağız. Ondan beklentilerimiz yüksek. Kısa sürede eksiklik olarak nitelendirilen yeri doldurur inşallah.

İZLANDA MAÇINDA OLDUĞU GİBİ
Konya'nın benim için önemli yeri var. Evvelden burası Mevlana şehriydi, artık bir futbol kenti oldu. Güzel bir şehir ve sevinçler yaşadığım bir statta oynayacağız. İzlanda maçında olduğu gibi arkadaşlarımla birlikte zafer kazanıp kupayı kaldırmak istiyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.