Taraftar kombine fiyatlarında indirim bekliyor..

Geçtiğimiz sezon Eurocup şampiyonu olurken bir numaralı silahı Abdi İpekçi'de taraftarının büyük desteği olan, Son32 Turundan sonra her maç evinde full çeken, final maçı için biletlerin kapış kapışa satıldığı ve çoğu taraftarın dışarıda kalmak zorunda kaldığı Galatasaray Odeabank, 2016-2017 sezonu için kombine kartları yaz başında satışa sunmuştu.


İlk olarak oldukça yüksek fiyatlarla satışa sunulan ancak daha sonra gelen büyük tepkiler üzerine 3 haftalık bir indirim dönemine giren ve oldukça yoğun bir ilgi gören kombine kartlar, indirim dönemi sonunda ise yeniden yüksek fiyatlara geri döndü. Mayıs sonu - Haziran başı gibi oldukça erken bir dönemde henüz hiç bir transfer yapılmamış iken çıkan kombine  kartlar, eski yıllara göre oldukça yoğun bir ilgi görüp 2000 civarı satılırken, indirim süresinin bitmesinin ardından satışlar büyük oranda kesilmişti. Şu anda en ucuz basketbol kombinesi 1.300 lira iken indirim döneminde 650; öğrenciliğini ibraz eden taraftarlarımız içinse 350 TL'idi. 

Bu günlerde ise, takımımız adına transfer döneminin tamamlanmasının ardından Ergin Ataman twitter hesabından yaptığı açıklama ile taraftarlarımızı yeniden kombine almaya çağırdı. Taraftara da "7000 Kombine" hedefi koyan başarılı koçumuzun açıklamaları ardından hesaplarımızdan yaptığımız kamuoyu yoklamaları sonucunda ankete katılan taraftarlarımızın büyük çoğunluğu kurulan takımdan memnun olduklarını dile getirdi.
Yaptığımız bir diğer ankette ise taraftarlarımızın büyük bir çoğunluğu  2016-2017 sezonu için kombine kart fiyatlarında indirime gidilmesi halinde alacaklarını dile getirdi. Şu anda kombine bedellerinin özellikle taraftar kitlemizin kemik kısmını oluşturan öğrenciler için oldukça pahalı olduğunu söyleyen taraftarlarımız, ayrıca kombine biletlerin ilk satışa çıktığı zamanda Üniversite yerleştirmelerinin sonucunun belli olmadığı için alamadıklarını, şu anda yapılacak bir indirim sonrasında kombine kart almak istediklerini dile getirdiler.
Bu anketlerin ve kamuoyu yoklamalarının ardından Galatasaray Basketbol Şubesi'nden kombine fiyatlarında indirime gidilmesini ve Ergin Ataman'ın koyduğu hedef doğrultusunda taraftarlara yardımcı olunmasını rica ediyoruz. Unutmayalım; Taraftar olmadan siz, Galatasaray olmadan biz olmayız. Ancak birliktelik sağlarsak büyüyebiliriz..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.