Tolga Ciğerci: Fenerbahçe'ye yine gol atmak istiyorum..

Galatasaray'ın yeni sezon öncesinde Hertha Berlin takımından transfer ettiği Tolga Ciğerci imza töreninin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlarken daha sonra da Galatasaray Televizyonu'na özel açıklamalarda bulundu. Küçüklükten beri hayalinin Galatasaray'da oynamak olduğunu söyleyen Tolga, Riekerink hakkında "Hoca güven verdiğinde futbolcu daha iyi oynar. Riekerink de böyle bir hoca." derken Fenerbahçe'ye karşı yine gol atmak istediğini söyledi.


HAYALİM GALATASARAY'DA OYNAMAKTI
Küçüklükten bu yana hayalim Galatasaray'da oynamaktı. Bu hayalimi gerçekleştirdim. Umarım burada iyi ve başarılı bir sezon geçiririm. Çocukluğumdan bu yana Galatasaraylıyım, Fenerbahçe'ye karşı oynarsam yine gol atmak isterim.

BENİM FUTBOL STİLİM MELO'DAN FARKLI
İyi bir performansla takıma yardım etmek istiyorum. Melo ya da bir başkası. Onu takip ediyordum. Acayip bir futbolcuydu. Agresif bir isimdi. Benim karakterim ve futbol stilim başka. Bu stili burada göstermek istiyorum. 

TAKIMDA ÇOK ALMANCA BİLEN OLMASI AVANTAJ
Hepsi iyi futbolcu, aksi takdirde Galatasaray'da olmazlardı. Takımda Almanca bilen oyuncuların çok olması ise beni uyum anlamında rahatlattı.

TARAFTARLA TANIŞMAK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM
Buraya gelmek benim için bir hayaldi ve Allah'a şükür ki buradayım. Şimdi Türk Telekom Arena'da asist yapmak, gol atmak istiyorum. Galatasaray taraftarını hep videolarda görüyordum; artık canlı bir şekilde onlarla olmak istiyorum.

İmza törenine Muhammed Ali tişörtüyle katılan ve 27 numaralı formayı giyeceğini söyleyen Tolga Ciğerci, "Burada iyi arkadaşlıklar kuracağımı düşünüyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.