Umut Bulut resmen Kayserispor'da..

2012 - 2013 futbol sezonu öncesinde Fransız ekibi Toulouse'dan kiralanan ve gösterdiği başarılı performans (38 maçta 15 gol - 6 asist) nedeniyle sezon sonunda 2.7 milyon euro bonservis bedeliyle transfer edilen Umut Bulut, sarı - kırmızılı forma altındı geçirdiği 4. sezonunun ardından takımdan ayrıldı. Geçtiğimiz sezon oldukça kötü bir performans sergileyen 33 yaşındaki forvet oyuncusu, sezon başında teknik direktör Jan Olde Riekerink tarafından kadro dışı bırakılmış ve satış listesinde yer alıyordu. Transfer dönemi içerisinde Kasımpaşa, KDÇ Karabükspor, Zurich gibi takımlardan gelen teklifleri rededen Umut Bulut, sözleşmesinin son senesinde Kayserispor'a kiralandı. Bu transfer için kulübümüz herhangi bir kiralama bedeli almazken, tecrübeli oyuncunun maaşının bir kısmını karşılayacak.

Geçtiğimiz sezon Galatasaray forması altında 46 resmi maça çıkıp 7 gol - 4 asistlik performansla oynayan Umut Bulut, sezon içerisinde 13 Mart akşamı Ankara'da yaşanan terör saldırısında babasını kaybetmişti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.