Voleybolda kombine kartlar satışa çıktı..

Kadın ve Erkek Voleybol Takımlarımızın 2016-2017 sezonunda Taç Spor Tesisleri Voleybol Salonu'nda yapacağı tüm maçları kapsayan kombine kartlar satışa çıktı. Türk Telekom Arena Kombine Ofisi, Biletix perakende satış noktaları, www.biletix.com ve Biletix çağrı merkezinden satışları gerçekleştirilecek kombine kartların fiyatları ise 200-400 TL arasında olacak.


2015-2016 sezonunda Türkiye Bayanlar 1. Voleybol Ligi’nde dörtlü finallere yükselmiş ve 2016 CEV Volleyball Cup’daki mücadelesini finale kadar taşıyan Galatasaray Daikin, 2016-2017 sezonuna güçlendirdiği kadrosuyla yeni adıyla Sultanlar Ligi'nde ve Cev Cup'ta şampiyonluk hedefiyle başlıyor.

Nedim Özbey yönetiminde geçtiğimiz sezon beklenilen çizginin uzağında kalan ancak bu sezon güçlendirdiği kadrosuyla çok daha iddialı bir şekilde yeni sezona giren Galatasaray HDI Sigorta, yeni adıyla Efeler Ligi'nde ilk dörde kalmayı hedeflerken, Avrupa'da ise Balkan Kupası'nı kazanarak 2017 sezonunda Avrupa kupalarında yer almak istiyor. 

Büyük Galatasaray taraftarı, takımlarımızın evlerinde yapacağı birbirinden önemli maçlarda onları yalnız bırakma! Şimdiden kombine biletini al, hem takımına destek ol hemde yerini şimdiden ayırt!

Unutma! "Sen yanımızdaysan tüm kupalar daha yakın!"


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.