Sinan Güler: Yeni sezon çok zorlu geçecek..

Galatasaray Odeabank oyuncularından kaptan Sinan Güler, Göksenin Köksal, Ege Arar; yeni transferlerimizden ise Orhan Hacıyeva ve Can Korkmaz Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleşen basketbol altyapı açılışına katıldı. Açılış seramonisi sonrasında GSTV mikrofonuna konuşan oyuncularımızın açıklamaları şu şekilde..


SİNAN GÜLER
Her şeyden önce çok zorlu bir sezon bizi bekliyor. Bunun farkındayız. Euroleague takviminin değişmesi ve ligin çekişmeli hale gelmesiyle zor bir süreç bizi bekliyor. Oluşturduğumuz kadroyla bunun altından kalkacak güce sahibiz. 1 buçuk ay içinde iyi ve sağlıklı bir şekilde sezona başlamak istiyoruz. Takım oyununa uyumlu oyuncular transfer ettiğimize inanıyorum.

GÖKSENİN KÖKSAL
Sezonun ilk idmanı, genç takımdan arkadaşlarla birlikte çalışmalara başladık. Sakatlık olmadan iyi bir hazırlık dönemi geçiririz umarım. Geçen sene Eurocup'ta son şampiyon biziz. Euroleague daha farklı bir arena; çok daha zor. Bu yıl lig usulü olacak ve çok daha fazla maç yapacağız. Çok iyi takımız, çok iyi bir kadro kurduk. Zaten kemik takımı kurduk. Hedefimiz gidebildiğimiz yere kadar gidebilmek.

CAN KORKMAZ
3 yıl önce geldiğimdeki heyecandan daha büyük bir heyecana sahibim. Tekrar burada olduğum için çok mutluyum. Bence çok iyi bir takım kurduk gerek yabancıları gerek Türklerle. Geniş bir rotasyonumuz var. Umarım bu rotasyon içinde gerekli dakikaları alıp elimden gelenin en iyisini yapacağım. Euroleage'de de en ileri noktaya gitmek istiyoruz.

ORHAN HACIYEVA
Galatasaray forması giymek bir ayrıcalık. Buraya gelişim bir adımdı ama asıl iş şimdi başlıyor. Hem bireysel hem takım olarak hem Türkiye hem Avrupa'da umarım güzel bir sezon geçiririz. Son 4-5 senede iki kez Galatasaray'ın kapısından dönmüştüm. Bekledim, hayırlısı böyleymiş. Ergin Ataman kendini kanıtlamış çok büyük bir antrenör. Benim için Ergin Ataman ile çalışmak çok önemli, gözüne girip formayı kapmak ve bırakmamak için çalışacağım. Oturmaya gelmedim, formayı alıp, bir daha kaptırmayacağım.

EGE ARAR
Geçen sezon muhteşem bir basketbol sezonu yaşadık. Ülke tarihindeki en yüksek kupayı kaldırdık. Bu sene de aynı hedefler etrafında yüzüyoruz. Euroleague ve Türkiye için geniş bir rotasyonla sezona başlayacağız. Elimizden gelenin en iyisini yapıp, en iyi şekilde hazırlanıp sezona başlamak istiyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.