Yenilmez Armada'da yabancılar İstanbul'a geldi..

Transfer çalışmalarını tamamlayan ve yeni sezon hazırlıklarına başlayan Galatasaray Odeabank'ta yabancı oyuncular İstanbul'a geldi. Geçtiğimiz hafta yerli oyuncuları ile çalışmalara başlayan Yenilmez Armada'da Vladimir Micov, Nenad Krstic, Russ Smith, Austin Daye ve Jon Diebler  dün İstanbul'a gelirken bugün sağlık kontrolünden geçen oyuncularımız, takımla çalışmalara başlayacak. Yabancı oyuncularımızdan Deon Thompson ve Alex Tyus bugün İstanbul'a gelecek. Justin Dentmon ve Blake Schilb ise önümüzdeki günlerde İstanbul'a gelerek takımımıza katılacaklar.


Dün İstanbul'a gelen yabancı oyuncularımız havaalanında GSTV'ye açıklamalarda bulundu. Galatasaray'da üst üste 3. sezonuna başlayarak adını Galatasaray tarihine yazdıran oyuncumuz Vladimir Micov "Yeni sezonda yeni hedefler doğrultusunda mücadele edeceğiz. Yeni sezon için sabırsızlanıyorum." derken yeni transferlerimizden Nenad Krstic "Takıma katıldığım için çok mutluyum. Önceki senelerde Galatasaray'ın CSKA Moskova ve Anadolu Efes maçlarındaki atmosferini biliyorum. Taraftarlarımız takıma büyük güç katıyor." dedi. Anadolu Efes'ten transfer ettiğimiz bir diğer isim olan Jon Diebler ise "Yeni sezon için İstanbul'a geldim ve taraftarlarımızın önünde çıkacağım ilk maç için sabırsızlanıyorum. Bu sene bizim için hem Türkiye Ligi hem de Euroleague çok zorlu geçecek. Başarılı bir sezon yaşamak için çok çalışmalıyız." açıklamalarını yaptı.

İtalya'nın Pesaro takımından transfer ettiğimiz Austin Daye gelecek sezonla ilgili  "Takıma katıldığım için çok heyecanlı ve mutluyum. Ergin Ataman ve yeni takım arkadaşlarım ile çalışmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Aslanın evinde aslanlar gibi mücadele edeceğiz." derken; Russ Smith ise "Türkiye'ye ilk defa geliyorum. Bunun için heyecanlı olduğumu söyleyebilirim. Taraftarlarımızla birlikte güzel bir sezon geçirmek istiyorum." açıklamasını yaptı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.