Daye ve Dentmon'ın sakatlıkları hakkında açıklama..


Yeni sezon hazırlıklarını İtalya'da sürdüren Galatasaray Odeabank'ta Austin Daye ve Justin Dentmon'ın sağlık durumu hakkında açıklama yapıldı. Sağ ayak bileğinden ufak bir sakatlığı bulunan Daye'in artık oynayabilecek durumda olduğu belirtilirken, Dentmon'ın ise bir süre daha dinlendirilip tedavisinin süreceği belirtildi. Konuyla ilgili kulübümüzden yapılan açıklama şu şekilde.. 


Takım Doktorumuz Ersan Ateş sakatlıkları bulunan oyuncularımızdan Austin Daye ve Justin Dentmon hakkında açıklamalarda bulundu. Ersan Ateş’in açıklamaları şöyle: 

“Geçtiğimiz günlerde Austin Daye’in ayağı burkulmuştu, bugüne kadar tedavisini yaptık. Bugünkü mücadelede oynatmayı düşünüyoruz. 

Justin Dentmon’ın baldır arka adalesinde çekme vardı; aynı şekilde tedavisi sürüyor. Justin’in birkaç gün daha tedavisi sürecek.”

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.