Galatasaray Daikin'li voleybolculardan açıklamalar..


Galatasaray Daikin'in tecrübeli oyuncuları Nihan Güneyligil, Seda Aslanyürek, Güldeniz Önal ve genç oyuncumuz Aslı Kalaç bugün yapılan antrenmandan sonra Galatasaray Tv'ye açıklamalarda bulundular. Bugün gerçekleşen antrenmandan sonra hocamız Ataman Güneyligil'in doğum günü de kutlanırken, oyuncularımız da fikstürü çekilen Sultanlar Ligi ve devam eden antrenmanlar hakkında yorumlarını yaptılar.


NİHAN GÜNEYLİGİL
Hazırlıklar tam gaz devam ediyor. Fikstür çekildi, programlarımız maç tarihlerine göre daha fazla odaklanmaya başladı. Keyifli gidiyor, geçen seneden devam ediyormuşuz gibi kaldığımız yerden çalışmalara devam ediyoruz. Takıma yeni katılan arkadaşlarımız çok çabuk adapte oldular. Onlara da çok teşekkür ediyorum. Şu an her şey yolunda. Aksi bir sakatlık çıkmadan güzel, başarılarla dolu bir sezon geçirmeyi umut ediyorum.

GÜLDENİZ ÖNAL
Yeni sezon çalışmalarına iki hafta önce başladık, bu üçüncü haftamız. Durmaksızın devam ediyoruz. Daha çok kondisyon antrenmanı yapıyorduk, yavaş yavaş takım antrenmanına geçtik. Yeni gelen arkadaşlar, gayet uyumlular. Zaten daha önceden tanıdığımız isimler. Yavaş yavaş performansımızı arttırarak maç gününü bekliyoruz. Yeni sezon için heyecanlıyız.

SEDA ASLANYÜREK
Çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Her geçen gün yavaş yavaş adapte olmaya da başladık. Kuralarımız çekildi, programımız da belli. Onun doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ataman hocamızın bugün doğum günü.  İnşallah yeni yaşında hep birlikte güzel bir sezon geçiririz.

ASLI KALAÇ
Sezon hazırlıklarına devam ediyoruz. Kuralarımız da çekildi, kiminle oynayacağımız belli oldu. 23 Ekim’de ilk maçımıza çıkacağız. Çalışmalarımız zorlu geçiyor, biz eğlenceli bir takımız. Bu zor çalışmalarda bile eğlenmeyi başarabiliyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.