Galatasaray Odeabank son nefeste!

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında çalışmalarını Rusya'nın Moskova şehrinde sürdüren Galatasaray Odeabank, hazırlık maçında Ukrayna temsilcisi Khimki Basket ile karşılaştı. Baştan sona müthiş bir çekişmeye sahne olan karşılaşmada rakibi karşısında ilk yarıyı 47-40 geride tamamlayan Yenilmez Armada, son çeyrekteki etkili oyunuyla sahadan 80-77'lik galibiyetle ayrıldı. Ege Arar ve Vladimir Micov'un sakatlıkları sebebiyle forma giyemediği karşılaşmada takımımız adına en skorer isim 16 sayı üreten Deon Thompson oldu.

THY Euroleague'nin başlamasına 18 gün kala hazırlıklarını Rusya'da sürdüren Galatasaray Odeabank, hazırlık karşılaşmasında Khimki Basket ile karşılaştı. Rakibi karşısında mücadeleye Russ Smith - Blake Schilb - Jon Diebler - Austin Daye ve Alex Tyus beşiyle başlayan Galatasaray Odeabank mücadelenin ilk 10 dakikasını 22-20 geride tamamladı. İkinci çeyrekte zaman zaman oyuna ortak olan Ergin Ataman'ın öğrencileri devre sona erdiğinde rakibi karşısında 47-40 geride bulunuyordu.

Üçüncü çeyrekte hücumda istediği üretkenliği üretemeyen takımımız, savunmada da sıkıntılar yaşadığı dönemde rakip takımın sayılarına engel olamadı ve üçüncü çeyrek 66-57'lik skorla Ukrayna temsilcisi lehine sonuçlandı. Ergin Ataman'ın öğrencileri karşılaşmanın final periyodunda rakibine sadece 11 sayı atma şansı tanıdı ve Deon Thompson önderliğinde hücumda skor bulmayı başardı. Karşılaşmanın son bölümünde hata yapmayan Galatasaray Odeabank, sarı-lacivertli rakibi karşısında sahadan 80-77'lik skorla galip gelmesini bildi.

Galatasaray Odeabank'ta skor dağılımı şu şekilde;
Deon Thompson 16, Justin Dentmon 15, Russ Smith 14, Blake Schilb 9, Tibor Pleiss 8, Ausitn Daye 6, Sinan Güler 4, John Diebler 3, Göksenin Köksal 3 ve Alex Tyus 2

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.