Russ Smith: Euroleague'de rekabet etmek istiyorum!

Galatasaray Odeabank'ın bu sene yaptığı yeni transferlerden olan ve Ergin Ataman'ın "Gelecek sezon Euroleague'in en iyi guardlarından biri olabilir" diye tanımladığı Russ Smith, yeni sezon hazırlık çalışmaları kapsamında gittiğimiz Atina'da Eurohoops editörü Vangelis Patas'a açıklamalarda bulundu. Avrupa'da oynanan basketbola alışmak için sürekli videolar izlediğini söyleyen Smith, rekabete hazır olduğunu dile getirdi. Russ Smith'in açıklamalarından bazı satır başları ise şu şekilde..
Geçen sezon ki performansımı devam ettirirsem çok iyi olur. Ben hep kendimi geliştirmeye ve bulunduğum yeni ortamlara olabildiğince çabuk adapte olmaya çalışıyorum. Videolar izliyorum, teknik ekiple konuşuyorum.  
Benim için kolay bir karar oldu. Euroleague’de, üst seviye basketbolda rekabet etmek istiyorum. İki yıldır NBA’deydim ve hem normal sezon hem de yaz liginde şans buldum. Hedefim gerçek yeteneklerimi göstermek ve takımıma katkı yapmak.  
NBA’e dönme şansı bulursam, dönmek isterim. Ama şimdilik takımımın parçası olmaktan mutluyum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.