THY Euroleague Final Four resmen İstanbul'da!

Avrupa'nın en büyük basketbol organizasyonu olan THY Euroleague'de bu sezon finallere ev sahipliği yapacak olan şehir ve salon resmen açıklandı. Geçtiğimiz hafta yapılan açıklamada 19 - 21 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan Final Four'a ev sahipliği yapacak şehrin İstanbul olduğu belirtilmiş ancak salon konusunda kesinlik sağlanmamıştı. THY Yönetim Kurulu başkanı İlkay Avcı ve Euroleague başkanı Jordi Bertomeu, bugün gerçekleştirilen basın toplantısında 5 yıl aradan sonra finallerin bir kez daha Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacağını açıkladı.

Hatırlanacağı üzere, 2012 yılında finallerin oynandığı Sinan Erdem Spor Salonu organizasyon tarihinin en dramatik sahnelerinden birine ev sahipliği yapmıştı. Barcelona, Panathinaikos, CSKA Moskova ve Olympiakos'un yer aldığı dörtlü finallerde CSKA Moskova ve Olympiakos final oynamış; karşılaşmanın bitimine 0.7 saniye kala Printezis'in tiplediği top basket olunca kırmızı-beyazlı Yunan ekibi şampiyonluğa uzanmıştı.

19 - 21 Mayıs tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleştirilecek olan Final Four için biletlerin Kasım ayında genel satışa çıkması bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.