Ataman Güneyligil'e Mazbatası Verildi!

Başkan Dursun Özbek'ten Bayan Voleybol Takımı’na Ziyaret

Galatasaray Bayan Voleybol Takımı yeni sezon öncesi çalışmalarına hem antrenmanlar ile hem de antrenman esnasında gerek takım içerisinde gerek de başka takımlar ile düzenlenen maçlar ile devam ediyor. Sezon öncesinde Eczacıbaşı ve Beylikdüzü Belediyesi gibi takımlarla antrenman maçı yapan takımımız dün de Taçspor Tesisleri'nde Vakıfbank ile bir hazırlık maçı yaptı. Ayrıca Mayıs ayında üyelik başvurusu onaylanan hocamız Ataman Güneyligil'e üyelik kartı ve mazbatası takımı ziyaret eden Dursun Özbek tarafından verildi.


Sezon öncesi çalışmalarına hız kesmeden devam eden takımımız dün kendi salonunda Vakıfbank ile karşı karşıya geldi. Karşılaşma 17-25, 26-28, 25-22, 18-25’lik setlerle 3-1 Vakıfbank’ın galibiyeti ile sonuçlandı. Ayrıca maçtan sonra 15 sayılık ekstra bir set daha oynanırken bu seti de Vakıfbank 11-15 kazandı.

Ayırca antrenmanı ziyaret eden Başkan Dursun Özbek ve Yönetim Kurulu Üyemiz Ali Yüce de oyuncularla tek tek selamlaşırken kendilerine sezon öncesi başarı dileklerini iletti. Ayrıca başkan; Ataman Güneyligil'in onaylanan üyeliği adına düzenlenen mazbata ve üyelik kartını da bizzat teslim etti. Bu konuya dair açıklamada bulunan Ataman Hoca; Böyle bir onura Galatasaray Başkanı tarafından layık görülmek çok büyük gurur. Özellikle doğuştan Galatasaray taraftarı olan benim için büyük bir hayal gerçekleşti dedi.



Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.