Ergin Ataman: Hedefimiz şampiyonluk..

Basketbol Süper Ligi'nde heyecan bu hafta sonu itibariyle resmen başlarken, yarın akşam BEST Balıkesir ile evinde karşılaşacak olan Galatasaray Odeabank'ta baş antrenör Ergin Ataman açıklamalarda bulundu. Başarılı teknik adam, bu sezon yoğun bir dönem geçireceklerinin altını çizerken takım olarak şampiyonluk hedefiyle yola çıktıklarını belirtti. Ergin Ataman'ın açıklamalarının tamamı şu şekilde..
Lig başlıyor. Bundan sonra ligde tabii ki teker teker maçları düşüneceğiz, her maç önemli. Best Balıkesir takımı da bu sezon Süper Lig’e yeni çıktı. Onlar da iyi bir kadro kurdular. Maalesef yarın, geçen yıldan cezamız nedeniyle taraftarımızla buluşamayacağız ama lige iyi bir galibiyetle iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. 
Her maçı ciddiye alıyoruz, önemsiyoruz. Ligde tabii ki yoğun bir mücadele olacak, çok güçlü takımlar var. Avrupa’nın en güçlü liginde mücadele edeceğiz ama Galatasaray Odeabank olarak hedefimiz şampiyonluk.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.