Galatasaray Odeabank Nesine.com ile sponsorluk sözleşmesini imzaladı..

Galatasaray Odeabank, Türkiye'de bahis sektörünün lider markası olan Nesine.com ile forma sırt sponsorluk anlaşması imzaladı. Türk Telekom Arena'da gerçekleştirilen imza törenine Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Can Topsakal, Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, Galatasaray Odeabank Takım Kaptanı Sinan Güler, Galatasaray Odeabank oyuncusu Vladimir Micov ile Nesine.com Yönetim Kurulu Başkanı Halit Gülbakanoğlu katıldı.

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Can Topsakal, imza töreni öncesi yaptığı konuşmada, yeni sezonda bütçelerini arttırdıklarını dile getirirken, taraftarları kombine almaya çağırdı. Can Topsakal'ın açıklamalarının tamamı ise şu şekilde..
Yeni sezona yenilenen kadro ile başlıyoruz. Geçen sezonu Eurocup ile tamamladık. Gururluyuz ve daha büyük hedeflere Nesine.com ailesiyle koşacağımızı biliyoruz. Galatasaray geçen sezon Eurocup zaferine 6 milyon Dolar ile ulaşmıştı. Bu sene bu bütçeyi 9 milyon Dolar’a çıkardık. Önemli oyuncularımızı elimizde tuttuk. Eurocup zaferini bize getiren Ergin Ataman hocamıza, oyuncularımıza ve taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu sene kombine satışlarımız iyi gidiyor, taraftarımızın desteğine de güveniyoruz.
Can Topsakal, soru-cevap bölümünde ise kombine satışlarının iyi gittiğini şimdiye kadar 4750 kombine satıldığını ve hedefin 7 bin olduğunu söyledi.

Nesine.com Yönetim Kurulu Başkanı Halit Gülbakanoğlu ise Nesine.com ile 10. yıllarını kutlamaya hazırlandıklarını belirterek futbol sonrası değer verilen varlıklardan birinin basketbol olduğunu söyledi ve sözlerine şöyle devam etti..
Türkiye'deki spor kulüplerine alt lig gözetmeksizin destek vermeye devam ediyoruz. Basketbolda ise Euroleague sponsorluğumuz iki yıl daha devam edecek. Final-Four'un İstanbul'a olması, 4 Türk takımının bu kupada olması basketbola ilgiyi daha da arttırdı. Bizler, Galatasaray gibi büyük bir kulüple, sponsorluk anlaşması fırsatını verdiği için yöneticilere teşekkür ediyorum. Bu sezon müthiş bir başlangıç olacak. Euroleague ve Eurocup şampiyonu karşı karşıya gelecek. Umarız bu heyecan uzun soluklu devam eder.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.