Tolga Ciğerci: Galatasaray’da oynamak benim için hayaldi..

Takımımıza bu sene başında Almanya'nın Hertha Berlin takımından katılan ve gösterdiği performansla  tüm taraftarın desteğini kazanan Tolga Ciğerci, GSTV’nin Florya’daki stüdyolarında özel olarak gerçekleşen röportajda Almanya'daki hayatından Galatasaray'a transferine, maç içi performansından milli takım kariyerine sorulara içtenlikle yanıt verdi. Tolga Ciğerci'nin açıklamaları şu şekilde;

GALATASARAY TARAFTARIYIM
Almanya'da olduğum dönemlerde tuttuğum takımı sorduklarında çekinmeden 'Galatasaray' diyordum. Hedefim öncelikle Bundesliga’da oynamaktı, kendimi orada göstermek istedim. Burada oynamak da hayallerimden biriydi.  

ALMANYA'DA Kİ KARİYERİM İSTEDİĞİM GİBİ DEĞİLDİ
Almanya'da birkaç kez sakatlandım. Her şey istediğim gibi gitmedi. Galatasaray’dan teklif aldığımda ise inanılmaz mutlu oldum. Buradaki ilk maçım benim açımdan inanılmazdı. Daha ilk maçımda kupayı aldım. Final maçında hocamız Jan Olde Riekerink 'Kim penaltı kullanmak istiyor?' diye sordu. Ben de kullanmak istediğimi söyledim. Şutlarımı henüz burada istediğim gibi gösteremedim ama Süper Kupa finalinde korkmadım, gittim ve golü attım. 

Ligde ilk golümü atarsam sanırım kimseye hediye etmem... Top çizgiyi geçsin, takımım 3 puan alsın; benim için yeterli...

TEK İSTEĞİM TAKIMA YARDIM ETMEK
Maçlara çok iyi konsantre oluyorum. En fazla koşan ya da en çok pas yapan oyuncu olmak gibi bir düşüncem yok. Tek isteğim takıma yardım etmek. Ancak yine de çok çalışarak istatistiklerimin daha da üzerine çıkmak istiyorum. Gollerimi de atarak, asistlerimi de yükselterek oyunumu daha çok süsleyebilirim.

Selçuk ağabeyimiz çok iyi bir kaptan. Sadece beni değil, tüm takımı maça çok iyi hazırlıyor. Maç öncesi konuşuyor, bizi motive ediyor. Hocamız da Selçuk ağabey ile orta sahayı iyi kontrol etmemizi istiyor. Şimdilik çok iyi gidiyor, ikimiz de üzerine daha fazlasını koymak istiyoruz.

Taraftarlar, biz maç kazandıkça, yaptıklarımızı gördükçe stada daha çok gelmeye başladılar. İnşallah taraftarlarımız hep bizi destekleye gelirler ve onlarla birlikte başarılı oluruz. 

Almanya günlerimde kafelere gidip arkadaşlarımla Galatasaray’ın maçlarını izlerdim. Şimdi, o maçları izlediğim arkadaşlarım beni arayıp, 'Galatasaray'ı seninle izliyorduk şimdi sen orada oynuyorsun' diyorlar. Bu inanılmaz bir şey... Galatasaray ismi herkes tarafından biliniyor. Avrupa’da başarılı olup Galatasaray’ın başarısını tüm dünyaya daha çok tanıtmak istiyorum.

MİLLİ TAKIMIN PARÇASI OLMAK İSTİYORUM
Ligde ilk yenilgimizi Trabzon'a karşı aldık ama hedefimiz Adanaspor maçını kazanmak ve 3 puanla İstanbul’a dönmek... 

Fatih Terim’e beni milli takıma çağırdığı için teşekkür ediyorum. Benim için mutluluk verici bir his milli takımda oynamak. Daha fazla çağrılmak ve ay-yıldızlı formanın bir parçası olmak istiyorum. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.