Sultanlar Ligi | Ataman Güneyligil: Oyundan çabuk kopuyoruz..

Venüs Sultanlar Ligi'nde haftanın maçında ezeli rakibi Beşiktaş'ı konuk eden ve rakibi karşısında sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrılarak ligdeki başarılı grafiğini devam ettiren Galatasaray kadın voleybol takımında baş antrenör Ataman Güneyligil karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu. Oyun içerisinde takımın yaptığı hatalara değinen deneyimli antrenör, Çarşamba günü oynanacak olan Eczacıbaşı Vitra maçı hakkında da görüşlerini dile getirdi.

Derbi maçını kazandığımız için mutluyuz. Ama ilk setteki hatalarımızı tekrar etmemeliyiz. Bir anda kopuyoruz. 13-8 öndeydik. Yakalandık, yakalandıktan sonra da geri dönemiyoruz. Çarşamba günü Dünya Şampiyonu takımla oynayacağız. Böyle hatalar yaparsak bize geri dönme fırsatı vermezler. Bu ritm probleminin üzerinde durursak Çarşamba günü güzel bir maç oynayacağımızı düşünüyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.