BSL | TED Kolejliler galibiyeti sonrasında oyuncularımızdan açıklamalar..

Basketbol Süper Ligi'nde deplasmanda TED Kolejliler karşısında baştan sona çok rahat bir oyun ortaya koyan ve sahadan 92-67'lik galibiyetle ayrılarak galibiyet serisini devam ettiren Galatasaray Odeabank'ta karşılaşma sonrasında Sinan Güler, Göksenin Köksal, Blake Schilb, Deon Thompson ve Tibor Pleiss açıklamalarda bulundu.

SİNAN GÜLER
Maça kopararak başlamak mühimdi. Herkesin şans ve ritm bulabildiği bir mücadele oldu. Şimdi Baskonia maçını düşünüyoruz.

GÖKSENİN KÖKSAL
Algı olarak zayıf sayılabilecek bir rakipti ama biz bu maçın zor geçeceğini düşünerek hazırlandık. Çünkü Darüşşafaka Doğuş ile 3 periyot kafa kafaya oynamışlardı. Şimdi Euroleague maçımız var, ona hazırlanacağız.

BLAKE SCHILB
İyi bir oyundu. Yeni bir galibiyet aldık Bu seviyiyi korumamız lazım. Yarın dinlenmeye vaktimiz olacak. Sonra Euroleague maçına hazırlanacağız.

DEON THOMPSON
Bugün iyi bir oyun ortaya koyduk ve korkumuz olmadan güzel bir galibiyet elde ettik.

TIBOR PLEIß
En başından beri güçlü oynadık. Hızlı oynadık, fark attık. Bu da rahat oynama şansı bulduk. Bu galibiyet bizim için önemliydi..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.