Efeler Ligi | Galatasaray HDI Sigorta kayıp..

Efeler Ligi'nin dördüncü haftasında erkek voleybol takımımız Galatasaray HDI Sigorta, Evi Galatasaray Park'ta ligin kuvvetli ekiplerinden Ziraat Bankası'nı ağırladı. Mücadeleden 1-3'lük Ziraat Bankası galibiyeti çıktı ve takımımız bu haftadan puan çıkartamamış oldu.

İlk sette hücumda etkili olan Ziraat Bankası'na direnemeyen takımımız ilk teknik molayı 5-8 geride kapattı. Ritmini bir türlü oturtamayan takımımızın oyun dezavantajını Ziraat Bankası iyi değerlendirdi ve ikinci teknik molaya girilirken farkı 6'ya çıkardı. Setin son sayılarına doğru toparlanır gibi olsak da rakip takım seti 20-25 kazandı.

İkinci sete iyi başladık ve blok sayısı ile ilk teknik molaya 8-7 önde girdik. Başa baş giden oyunda farkı açamasak da üstünlüğümüzü ikinci teknik molaya taşımayı başardık. Son sayılarda bizi rahatlatacak farkı yakaladık ve seti de o fark ile bitirdik; 25-21. 

Üçüncü sette rakip takım oyuncusu van Dijk oldukça etkili oldu. Radwerdink de takım arkadaşına uyum sağlayınca takımımız ilk teknik molayı 4-8 ikincisini de 13-16 geride geçti. Seti de 21-25 kaybederek Ziraat Bankası'na bir puanı vermiş olduk.

Son sette mücadelemiz fazla sonuç vermedi. İstediği organizasyonu ve ritmi bir türlü bulamayan takımımız ilk teknik molaya 5-8 geride girdikten sonra oyundan iyice koptu. İkinci teknik mola 11-16 Ziraat Bankası üstünlüğü ile geçilirken set de 16-25 rakibin oldu. Böylelikle Ziraat Bankası evine 3 puan ile dönerken takımımız bu haftadan puan çıkartamamış oldu.

Takımımızda Bartman yine en skorer olurken onun 17 sayısına Emin 11 sayı, Tuia 8 sayı ile destek oldular.

Galatasaray HDI Sigorta Efeler Ligi'nde 5. hafta mücadelesini hafta içi 9 Aralık Çarşamba günü saat 18:30'da Arkasspor ile deplasmanda oynayacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.