Jon Diebler haftanın en iyi beşine seçildi!

THY Euroleague'de bu hafta "double-week" olarak oynanmaya hazırlanırken, geride bıraktığımız 6. haftanın en iyi beşi açıklandı. Abdi İpekçi Arena'da taraftarının müthiş desteğiyle Yunanistan temsilcisi Olympiakos karşısında normal sezondaki ilk galibiyetini elde eden Galatasaray Odeabank'ın şutör forvet pozisyonundaki oyuncusu Jon Diebler haftanın en iyi beş oyuncusu arasında kendisine yer buldu. Olympiakos karşılaşmasında kenardan gelerek 27:45 dakika sahada kalan ve 5/5 üçlük - 2/2 serbest atış olmak üzere saha içinde şut kaçırmadan 17 sayı üreten Amerikalı oyuncu galibiyette başrol oynarken, sarı-kırmızılı forma altında şimdiye kadar en iyi maçını çıkartmıştı.

THY Euroleague'de geride kalan 6. hafta sonunda en iyi beşte yer alan isimler şu şekilde;Real Madrid deplasmanında CSKA Moskova adına 28 sayı - 6 ribaund ile oynayan Fransız guard Nando de Colo, Anadolu Efes karşısında EA Milano adına sadece bir şut kaçırarak 14 sayı - 9 ribaund ve 8 asist ile oyunun iki yönüne hükmeden Hırvat iki numara Krunoslav Simon, Olympiakos karşısında pek misafirperver davranmayıp şut kaçırmadan 17 sayı üreten Galatasaray Odeabank'ın kısa forveti Jon Diebler, OAKA Arena'da konuk ettiği Maccabi Fox karşısında Panathinaikos adına pota altında 26 sayı - 6 ribaund ile oynayan dört numara Chris Singleton ve Vitoria'da ağırladığı Fenerbahçe karşısında sahaya yüreğini koyarak Baskonia adına 13 sayı - 8 ribaundla pota altını domine eden Johannes Voigtmann.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.