Levent Nazifoğlu: Hakem hatalarının kasıtlı olduğuna inanmaya başladım..

Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, GSTV Genel Yayın Yönetmeni Can Erbesler'in sunduğu Futbol Analiz programına telefonla bağlanarak önemli açıklamalarda bulundu. Ligin başından beri takımımızın aleyhine olan hakem hatalarıyla ilgili olarak hataların kasıtlı olduğuna inanmaya başladığını belirten Nazifoğlu, kalan 4 maçtan 12 puan almamzı gerektiğini de belirtti. Levent Nazifoğlu'nun açıklamalarının tamamı şu şekilde..

HAKEM HATALARININ KASITLI OLDUĞUNA İNANMAYA BAŞLADIM
Medyada Galatasaray temsilcileri az derecede var. Ulusal kanalların çoğunda Galatasaraylı yorumcu yok. Kendileri çalıp kendileri oynuyorlar. Bunları spor müdürleri ile konuştuğumda 'Çok haklısınız' diyorlar ama bir şey değişmiyor. Tıpkı hakemlerde olduğu gibi. Ben artık hakem hatalarının kasıtlı olduğuna inanmaya başladım. Bunlar hata olmaktan çıktı. Pozisyonlar çok net. Herkesin rahat görebileceği, takdir edebileceği pozisyonlar. Bundan sonra daha sert davranacağız, bunu söyleyebilirim. Ortamı germemek için hafiften dokundurarak bugünlere geldik ancak hiçbir şey değişmiyor. Bu kadar mı denk gelir? Hep bizim aleyhimize, rakiplerimizin lehine. Artık burada hatadan çok başka şeyler olduğunu da düşünüyorum. MHK'nın toplanıp hocalarıyla konuşması lazım.


BİZİM KALAN 4 HAFTADA 12 PUAN ALMAMIZ LAZIM

3 maç kaybedince taraftarımızın da bizlerin de morali bozuldu. Takımda gruplaşmanın olduğuna yönelik haberler çıktı. Sizleri temin ediyorum ki bunların hepsi yalan haberler. Hatta stüdyodaki eski oyuncularımız da onaylayacaktır. 3 mağlubiyet sonrası samimi arkadaşlar birbiriyle dertleşmeye başlar, diğerlerine nazaran daha fazla vakit geçirirler. Gruplaşma dediğin, selam vermemekle, pas vermemekle olur. Böyle bir şey yok. Oyuncularımızın moralleri bozuldu, kabuklarına çekildiler. Bizim görevimiz onları Bursa maçına hazırlamaktı. Bu da teknik ekiple birlikte başarılı bir çalışmanın sonrasında oldu. Bursa maçını kazanarak yolumuza devam ettik. Önümüzde bir derbi maç var. Rakiplerimizden biri veya ikisi puan kaybedecek. Bizim kalan 4 haftada 12 puan almamız lazım. Ben inanıyorum. Teknik heyetimiz ve oyuncularımız da inanıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.