Marsel İlhan: Galatasaray'da oynamak gurur verici..

Profesyonel Tenisçiler Birliği (ATP) sıralamasında ilk 100'e giren tek Türk tenisçi olma özelliği taşıyan ve tenis şubesi açan kulübümüze transfer olan Marsel İlhan, önemli açıklamalarda bulundu. Galatasaray'da oynamanın gurucu verici olduğunu belirten Marsel, hedefinin Grand Slam turnuvasında çeyrek final oynamak olduğunu da belirtti. Marsel İlhan'ın açıklamalarının tamamı şu şekilde..

GALATASARAY'DA OYNAMAK GURUR VERİCİ
İnşallah, Türk tenisi için çok faydalı olur. Galatasaray çok büyük bir kulüp. Bu kulüpte oynamak gurur verici. Umarım, bundan sonra hep beraber güzel başarılar yakalarız.

Belki, Fenerbahçe ve Beşiktaş da bundan sonra böyle bir girişimde bulunur. İnşallah, lig kurulur ve güzel maçlar oynanır. Bence her büyük spor kulübü tenis branşı açabilir. Tenis güzel bir spor. Dünyada en popüler sporlardan biri.

KENDİMİ YALNIZ HİSSETTİM
Antrenörle yollarımız ayrıldı. Birkaç ay antrenörsüz çalıştım. Kendimi yalnız hissettim. Ayrıca sezon içinde çok sayıda sakatlık yaşadım. Yeni yeni toparlıyorum. Tabii bu medyada fazla yer almıyor. Sebepleri sorgulanmıyor. 'Niye kaybetti' diye kimse sormuyor. Sıkıntılı bir yıldı. Mağlubiyetler üst üste oldu. Ben de üzülüyorum ama sonuçta sporda her şey var. Kaybedebilirsin, yarın kazanabilirsin.

HEDEFİM GRAND SLAM TURNUVASINDA ÇEYREK FİNAL
Sakatlıkları atlattım. Şu an kendimi iyi hissediyorum. En büyük hayalim bir grand slam turnuvasında çeyrek final oynamak. Kariyerimi noktalamadan önce bu hedefimi gerçekleştirmek istiyorum. Tabii ki tekrar ilk 100'e girmeyi de hedefliyorum. Ancak öncelikle oyunlara odaklanıyorum. Oyun geliştikten sonra bu zaten gerçekleşecektir.

BİZ YOLU AÇTIK
Marsel, Türkiye'de tenis sporunun her geçen gün daha da yaygınlaştığını anlattı.

Türkiye'nin son dönemde teniste güzel organizasyonlara ev sahipliği yaptığına işaret eden Marsel, bu turnuvaların artarak devam etmesi gerektiğini vurguladı.

Milli sporcu, İpek Soylu ve Çağla Büyükakçay'ın da kadınlarda son dönemde önemli başarılara imza attığının altını çizerek, "Biz yolu açtık, umarım arkadan gelecek olan gençler daha önemli başarılar elde eder." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.