*Meus pêsames Chapecoense!

Copa Sudamericana finalinin ilk maçında Çarşamba günü Kolombiya temsilcisi Atletico Nacional of Medellin ile karşılaşacak olan Brezilya 1. Ligi takımlarından Chapecoense futbol takımını taşıyan uçak bu sabah saatlerinde yaşadığı elektronik bir arızadan dolayı Kolombiya'da düştü. 72 yolcu ve 9 mürettebatı bulunan uçağın düşmesiyle gerçekleşen kaza sonrasında yapılan resmi açıklamada 76 kişinin hayatını kaybettiği, 5 kişinin ise yaralı olarak trafjik kazadan kurtulduğu ifade edildi. Chapeco adlı küçük bir şehrin takımı olan Chapecoense, 2014 yılında ilk kez Brezilya 1. Ligi'ne yükselmiş ve geçen hafta Arjantin'in efsanevi San Lorenzo takımını yenerek Copa Sudamericana finalinde oynamaya hak kazanmıştı. Kaza sonrası açıklama yapan Güney Amerika Futbol Federasyonu, ikinci bir bildirime kadar tüm etkinliklerin dondurulduğunu açıkladı.

Yaşanan vahim kaza sonrasında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, başta Chapecoense camiası olmak üzere geride kalanlara sabır ve baş sağlığı dileriz.

*Meus pêsames: Başınız sağolsun.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.