THY Euroleague | Sinan Güler: Sahada enerji göstermemiz gerek..

Turkish Airlines Euroleague beşinci hafta maçında deplasmanda Real Madrid’e konuk olacak Galatasaray Odeabank’ın kaptanı Sinan Güler maç öncesinde açıklamalarda bulunurken takımın birbirine alıştığını ifade etti. GSTV’den Deniz Gülen’e konuşan Sinan’ın açıklamaları şu şekilde..
Euroleague’in yeni formatında her maça tek tek bakmak önemli. Ne olursa olsun zorlu bir fikstürde ve yorucu bir tempoda başladık. Alışmak zaman aldı. Sahada mücadelemize devam edip kendi oyunumuza bakmamız gerekiyor. Real Madrid maçında alacağımız bir galibiyet ve göstereceğimiz oyun takımı tekrar moralli bir hale getirecektir.
Yeni oyunculardan oluşmuş bir takım olduğumuz için sistemin alışma süreci devam ediyor. Sakatlıklar, ligde kadroya girip girememe durumları var. Fakat herkesin niyeti iyi, yaklaşımı pozitif. Önemli olan sahada enerji göstermemiz. Ofansif olarak yeteneklerimiz ortada fakat savunmada aynı enerjiyi gösteremeyince kırılma anlarında istediklerimizi yapamıyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.