Yenilmez Armada'da Russ Smith bilmecesi..

Sezona Turkish Airlines Euroleague'de başarılı olabilmek için geniş ve güçlü bir kadroyla giren Galatasaray Odeabank, oyun kurucu pozisyonunu emanet ettiği Russ Smith'ten beklediği katkıyı bir türlü alamamıştı.. Koçumuz Ergin Ataman'ın oyun planları içerisinde kendine biçtiği rolün gereklerini yerine getiremeyen Amerikalı oyuncu, ikili diyalog açısından da Ergin hoca ile anlaşamamış ve Kaunas'da yaptığı disiplinsiz hareketler sebebiyle kadro dışı bırakılmıştı. 

ATAMAN: MENAJERİNE BİLDİRDİK
Sakatlığını öne sürerek idmanlara çıkmayan ancak kulübün önerdiği tedavi planlarını reddeden; Kaunas deplasmanından sonra yaptığı disiplinsiz davranışlardan dolayı da kadro dışı bırakılan Russ Smith'in takımdan gönderilmesi için gerekli işlemlerin başlatıldığını söyleyen Ergin Ataman, dün katıldığı Tam Saha Pres programında "Russ Smith’in kontratından çıkmak istediğimizi menajerine belirttik. Oradan gelecek sonuca göre de daha sonra bir hamle yapabiliriz." açıklamalarını yapmıştı.

HIGGINS: GÖRÜŞME YOK!
Dün Russ Smith hakkında yaşanan hareketli saatler sadece Ergin hocanın açıklamaları ile kalmadı. Günün ilerleyen saatlerinde Smith'in menajeri Mike Higgins konuyla ilgili açıklamalar yaparken "Galatasaray’la Russ Smith’in kulüple olan kontratını feshetme konusunda hiçbir görüşme yapmadık. Sezon için geçerli bir kontratı var ve her iki taraf da bu kontratın şartlarını yerine getirmekle yükümlü." ifadelerini kullandı..

İki taraf arasındaki sular bir süre daha durulmayacak gibi duruyor. Bakalım ilerleyen günlerde nasıl gelişmeler yaşanacak..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.