ZTK | Jan Olde Riekerink: İrrite oldum..

Galatasaray Ziraat Türkiye Kupası'nda Elazığspor ile kendi evinde 1-1 berabere kalırken maç sonu açıklamalarda bulunan Jan Olde Riekerink, 2. yarı gösterilen performanstan irrite olduğunu söylerken, Selçuk İnan'ı neden kenara aldığını da açıkladı. Riekerink'in sözleri şu şekilde.. 

Özellikle ikinci yarıdaki performansımızdan irrite olduğumu söyleyebilirim. Önümüzde iki önemli maç var; Kasımpaşa ve Gaziantep. Bugün ikinci yarıdaki performansı o maçlarda gösterirsek, sıkıntı yaşarız. Selçuk ile maç öncesinde 45 dakika oynayacağı şeklinde konuşmuştuk, o yüzden devre arasında oyundan aldık.

Geniş bir kadromuz var. Böyle olunca bazı arkadaşlarımız uzun süre forma bulamıyor. Maç temposu çok önemli. Oynayarak maç temposunu kazanıyorsunuz. Hem lig hem de kupada fikstür sıkışacak ve oynamayan oyuncular maç tempolarını artıracaklardır

Son 7 seneye bakıldığında sadece 2 sene önce bizden daha fazla puan toplanılmış. Kötü bir başlangıç yapılmadı... Galibiyeti hak ettiğimiz, canımızı yakan maçlar da oldu. Genel istatistiklere bakıldığında da toplanan puanların kötü olmadığını düşünüyorum.

Otorite boşluğu mu var derken ne sormak istiyorsunuz, sorunuzu anlamadım. Oyuncu da, takım da kötü oynadığımızı hissediyor, kötü oynadığımızın herkes bilincinde. Tabii ki gelip özür dilemeler olmuyor. Geçen hafta da böyle bir soru geldi, otorite boşluğu olmadığını söyledim. Tekrar bu soruyu sormanın anlamı yok.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.