BSL | Ergin Ataman: Sezon başı hata yaptık..

Spor Toto Baksetbol Süper Ligi 11. haftasında Abdi İpekçi Arena'da konuk ettiği Yeşil Giresun Belediye'yi çekişmeli geçen maçın ardından 80-74 geçmeyi başaran Galatasaray Odeabank'ta maçın ardından Ergin Ataman açıklamalarda bulundu.  

Giresun'u kutluyorum çok iyi mücadele ediyorlar, iki tane çok değerli Türk oyuncu var Okben ve Emircan. Şansı çok iyi değerlendiriyorlar, bu çok sevindirici. Biz de Ege sakatlanana kadar oynatıyorduk. Bu konudan dolayı tekrar Giresun'u kutluyorum. 

Ligde yıllardır hakemlik yapan ama kendini geliştiremeyen, dengesiz düdüklerle maça etki edip Avrupa'da bir tane maç yönetemeyen bazı hakemlerimiz var. MHK'nin de gençlere fırsat vermesi lazım. Maça gelirsek, önemli olan galip gelmekti. Zor bir haftaya giriyoruz Kazan deplasmanı var önümüzde. Kazanıp iddialı hale gelmek istiyoruz. Daha sonrasında Efes ile karşılaşacağız. Yorgun deplasmandan sonra taraftarımızı bizi desteğe bekliyoruz. Sene başında guard transferinde hata yaptık ancak zararın neresinden dönersek kar, ikisiyle de anlaşarak ayrıldık. Thompson'ı 4 numarada kullanamıyoruz, menajerle görüşmeler devam ediyor büyük ihtimalle yolları ayıracağız, daha sonrasında kulübün maddi durumuna göre hareket edeceğiz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.