Dursun Özbek Riva ve Florya'da son durumu açıkladı..

Galatasaray Spor Kulübü'nün Aralık ayı Olağan Divan Kurulu Toplantısı Gayrettepe Dedeman Otel’de gerçekleşti. Yılın son Divan Toplantısı’na Galatasaray Spor Kulübü adına Başkan Dursun Özbek, Başkan Yardımcısı Eşref Alaçayır, Galatasaray Spor Kulübü Genel Sekreteri Can Topsakal, Galatasaray Yönetim Kurulu Üyeleri Ural Aküzüm, Ali Yüce ve Burçin Aslan katıldı.

Toplantıda son dönemin en önemli konusu olan Riva ve Florya arazilerinin değerlendirilmesiyle ilgili açıklamalar yapan Özbek, protokolün imza aşamasında olduğunu söyledi.

YÜZDE 80 GALATASARAY’A
Mali konu her gün konuşuluyor, bizler de gerekli açıklamalar yapıyoruz. Sportif faaliyetlerimize zarar veren mali yapının halledilmesi için projeleri sunmuştuk. 22 Ekim sonrası, Emlak Konut firması ile yapılacak işbirliği ile Galatasaray’a ait Riva ve Florya'daki arsalarımızın geliştirilmesi ve geliştirme sonrası imar edilmesi, imar sonrası satılması ve ertesinde satış sonrası ortaya çıkan karlılığın yüzde 80'i Galatasaray, yüzde 20’si Emlak Konut’a olacak şekilde bölüşülmesini sağlayan protokol üzerinde çalıştık

İMZA AŞAMASINDAYIZ
Hep şu kelime kullanılıyor: Arsaların satışı... Konuyu hem hazıruna hem basına tekrar duyurmak istiyorum. Bu bir arsa satışı değildir. O işin kolay kısmı. Selahattin Ağabey Riva’yı alırken "Bir gün gelir, buranın imar edilmesi ve kulübün ihtiyaçlarının karşılanması yönünde düşünmüştü. Bizden önceki yönetimler de böyle düşünmüş. Riva arazisine imar çıkartılmış, ruhsat alınmış. Bizim yaptığımız da bu işin aynı mecrada akmasını sağlamak... Tekrarlıyorum bu bir arsa satışı değil. Elimizdeki mevcut arsaların ekonomik koşullarına göre değerlendirilmesi ve elde edilecek karın Galatasaray’ın kursağına gitmesi projesidir. Beklentimiz şu; Galatasaray’ın tarihindeki en zorlu süreci geçmek için herkes yanımızda dursun. Galatasaray hepimizin. Hepimizi de iftihar vesilesi olan bir spor kulübü. Projesi olan herkese kapım açık. Bütün Galatasaraylıların bu zor günlerden çıkılması amacıyla yönetimin yanında yer alması, işbirliği yapılmasını öneriyorum.

22 Ekim'den sonra Emlak Konut ile çalışmalarımızı sürdürdük ve eklerle nihai şekline gelmesini sağladık. Ümit ediyorum ki birlikte bu protokoller imzalanacak. Daha önce bu konu ile ilgili komisyon kurmuştuk. Komisyon tanzim edilirken nelere dikkat edilmesi gerektiğini belirtti. Onları da dikkate alarak Galatasaray’ın menfaatlerini en üstte tutmak şartıyla protokolü imzalama aşamasındayız.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.