Efeler Ligi | Urfa deplasmanından galibiyetle dönüyoruz!

Efeler Ligi'nde geride kalan 9 haftada aldığı 5 galibiyetle birlikte 7. sırada yer alan Galatasaray HDI Sigorta, ligin 10. haftasında deplasmanda MSK Urfaspor ile karşılaştı. Rakibi karşısında baştan sona üstün bir oyun ortaya koyan takımımız sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrılarak ligdeki 6. galibiyetini elde etti. 20 sayı üreten Halil galibiyette başrol oynarken, 13 sayı üreten Bartman galibiyette pay sahibi oldu.

Şanlıurfa GAP Arena'da oynanılan karşılaşmanın ilk seti büyük bir mücadeleye sahne olurken takımımız ilk seti 22-25'lik skorla kazanmasını bildi ve maçta 1-0 öne geçti. Mücadelenin ikinci setinde de çekişme üst düzeydeydi ve ev sahibi takım 26-24'lük üstünlükle setlerde durumu 1-1'e getirdi. İlk iki sette oyuna ağırlığını koyamayan ve zorlanan Galatasaray HDI Sigorta, üçüncü sette rakibi karşısında üstünlüğünü kabul ettirdi ve setten 25-19'luk üstünlükle ayrılarak setlerde durumu 2-1'e getirdi. Karşılaşmanın son setinde de rakibine üstünlüğünü kabul ettiren ve hücumda aradığı sayıları bulmaya başlayan takımımız seti 25-16 kazanırken, mücadeleden de 3-1 galibiyetle ayrılmayı bildi.

Galatasaray: Halil (20), Bartman (13), Murathan (8), İbrahim (7), Tuia (6), Hüseyin (3), Adis (2), Yasin (1), Can (L)

MSK Urfa: Stoilovic (13), Engin (11), Taha (9), Bünyamin (7), Onur (5), Mert (4), Aslan (3), Metin (L) (2), Kaan (1)

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.