Ergin Ataman: Korkunç bir maç oynadık..

THY Euroleague'de normal sezonun 13. haftasında Unics Kazan ile deplasmanda karşılaşan ve sahadan 73-60 mağlup ayrılarak, bu organizasyondaki 10. mağlubiyetini alan Galatasaray Odeabank'ta baş antrenör Ergin Ataman karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Basın toplantısında oldukça sert konuşan Ataman, günün etkisiz isimlerinden Blake Schilb ve Vlado Micov'a da değindi. Ergin Ataman'ın açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Bu akşam korkunç bir maç oynadık ve bence iki takımı da bu şekilde basketbol oynayarak Euroleague'de bir şansı yok. Bizim tarafımızda açıklaması güç, garip bir durum var. Dört gün önce Milano'ya karşı toplam 40 sayı atan Vlado Micov ve Blake Schilb bu akşam sadece 1 sayı attı. Tibor Pleiss pota altında 6'da 1 isabetle oynadı. Bizim için korkunç bir akşamdı ve tekrar söylüyorum; bu basketbolla iki takımın da play-offlar için herhangi bir şansı yok.

1 yorum:

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.